Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Paraga Seaside Café Bar & Restaurant: Ανανεωμένο περιβάλλον με νέο μενού και γεύσεις για όλες τις ώρες της ημέρας

Σας περιμένουμε να ανακαλύψετε τις νέες μας γεύσεις και το νέο μας κατάστημα.

Η Paraga ήρθε να σας κρατήσει συντροφιά και αυτό το καλοκαίρι σε έναν ανανεωμένο – ονειρεμένο χώρο δίπλα στο κύμα με σκοπό να γίνει σημείο αναφοράς στην πόλη της Πρέβεζας.

Επιλέξτε το πρωινό της αρεσκείας σας από τον ανανεωμένο κατάλογο μας και συνδυάστε τον με το αγαπημένο σας ρόφημα. Τόσο τα αλμυρά πιάτα που μπορείτε να διαλέξετε όσο και τα γλυκά αγγίζουν την τελειότητα για ένα πανέμορφο πρωινό ξεκίνημα!

Το εστιατόριο μας είναι πλέον σε πλήρη λειτουργία με ανανεωμένο μενού, διάθεση και φιλοσοφία. Εντυπωσιακά πιάτα από απαλές γήινες γεύσεις που θα ανατινάξουν τον ουρανίσκο σας.

Ανανεωμένο περιβάλλον με νέο μενού και νέες γεύσεις όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, το ποτό σας αλλά και ένα εξαιρετικό δείπνο μπροστά από την πανέμορφη θέα της παραλίας του Μονολιθίου.

Στο χώρο λειτουργεί και παιδική χαρά για τους μικρούς μας φίλους, ενώ το κατάστημα διατίθεται για την διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων.

Σας περιμένουμε να ανακαλύψετε τις νέες μας γεύσεις και το νέο μας κατάστημα.

Ακολουθήστε μας και στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ

Paraga Seaside Café Bar & Restaurant

Παραλία Μονολιθίου – Μύτικας 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.