Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νέα δεδομένα για τη χρήση του Δημοτικού Σταδίου Πρέβεζας μέσα σε λίγες ώρες

Κλειστές για 30 μέρες οι εγκαταστάσεις του ποδοσφαίρου, σε χρήση πολύ νωρίτερα οι υπόλοιποι χώροι

Το πρωί ο Δήμος Πρέβεζας με δελτίο τύπου του ενημέρωσε ότι ξεκίνησαν οι εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” και ότι για την απρόσκοπτη πραγματοποίηση των εργασιών αλλά και για λόγους ασφαλείας το Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” θα παραμείνει κλειστό τις επόμενες 30 μέρες τόσο για τους Συλλόγους όσο και για το κοινό, ζητώντας μάλιστα την κατανόηση και τη συνεργασία όλων αφού πρόκειται για ένα σημαντικό έργο υποδομής των αθλητικών εγκαταστάσεων (Δείτε ΕΔΩ)

Με νέο δελτίο τύπου σε διάστημα λίγων ωρών ο Δήμος αναφέρει ότι προέκυψαν νέα δεδομένα για τη χρήση του γηπέδου και ότι μόνο ο χώρος του ποδοσφαίρου θα παραμείνει κλειστό τις επόμενες 30 μέρες ενώ οι υπόλοιποι θα λειτουργήσουν πολύ νωρίτερα.

Μάλλον οι διαμαρτυρίες έπιασαν τόπο, αφού δεν ήταν λίγοι αυτοί που αντέδρασαν. Δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για κλείσιμο του γηπέδου για συλλόγους και κοινό, μιας και οι μαθητές προετοιμάζονται για αθλήματα στη διαδικασία των Πανελληνίων και οι σύλλογοι για συμμετοχή σε πρωταθλήματα και διοργανώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.