Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Άρτα: Φόρος τιμής για τις 17 γυναίκες που χάθηκαν μέσα στο 2021

Ο Δήμος Αρταίων και το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου, τιμούν και συμμετέχουν στη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με δύο δράσεις αφιερωμένες σε όλες τις Γυναίκες.

Σήμερα το πρωί στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης του Δήμου, πραγματοποίησε δράση με τίτλο «Καμία μόνη, Καμιά λιγότερη» με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση, κρατώντας ως πυξίδα τη μνήμη των 17 γυναικών, που μέσα στο 2021 έχασαν τη ζωή τους. 17 ζευγάρια γυναικείων παπουτσιών τοποθετήθηκαν στην πλατεία ως φόρος τιμής για τις γυναίκες που χάθηκαν μέσα στο 2021, ενώ έγινε και ενημέρωση και διαμονή ενημερωτικού υλικού από τα στελέχη του Κέντρου Συμβουλετικής Υποστήριξης.

Ενώ το απόγευμα στις 7:30 μ.μ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ι.Μ Άρτας (στον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο), ο Δήμος Αρταίων, πραγματοποιεί εκδήλωση βράβευσης με κεντρική Ομιλήτρια την κα. Ειρήνη Παπαγιάννη, Πτ. Ψυχολογίας EUC MSC, Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας MED, Πιστ. Σχ. Συμβουλευτικής Ειδ. Παιδοψυχολογίας, αφιερωμένη στις γυναίκες, για την προσφορά τους στην Τοπική Κοινωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.