Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρέβεζα: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (Photo).

Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 05 Μαρτίου 2022 και ώρα 19:00 στο Margarona Royal Hotel η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πρέβεζας που τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, με θέμα ” Όταν οι γυναίκες ευημερούν, ευημερεί η ίδια η κοινωνία”.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης όπου απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ στη συνέχεια υπήρξαν και χαιρετισμοί επισήμων όπως από την Πρόεδρο του Δ.Σ.  του Ε.Ο.Τ. κα. Άντζελας Γκερέκου, την κα Σοφία Εφραίμογλου Πρόεδρο του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) και τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νικόλαο Γεωργάκο.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι εξής ομιλίες: 

  1. Κωνσταντινίδη Αγγελική ,Υπεύθυνη Γυναικείας Επιχειρηματικότητας για τον νομό Πρέβεζας, εκπρόσωπος ΕΕΔΕΓΕ.
  2. Μπραΐμη Σταυρούλα, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου.
  3. Άννα Στεργίου , Κοινοβουλευτική Συντάκτρια και Συγγραφέας.
  4. Κατερίνα Μπότσιου, Πρόεδρος του Ομίλου ΜΠΟΤΣΙΟΣ Α.Ε., Συντονίστρια του Σωματείου Καλλιπάτειρα για την Ήπειρο.
  5. Βίκυ Νίκου , Γενική Διευθύντρια Foppen Seafood Olympic Eel and Salmon Industry s.a..
  6. Κυριάκη Γεωργία, Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία Enjoy Lichnos Bay Village AETE και αντιπρόεδρος της τουριστικής προβολής του Δήμου Πάργας, Δικηγόρος εγγεγραμμένη στο Πρωτοδικείο Πρεβέζης.
  7. Αθηνά Παπαγιάννη, Υπάλληλος Ελεγκτικού Συνεδρίου στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, αθλήτρια του στίβου και συγκεκριμένα των 20km βάδην.
  8. Κατσανού Ακριβή, Κοινωνική Λειτουργός του Συμβουλευτικού Κέντρου του Δ. Πρέβεζας.
  9. Ελευθερία Γιώτη, Λογοθεραπεύτρια, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (life coach) εκπαιδευμένη στο ΕΚΠΑ , Εκπαιδευομένη Οικογενειακή-Συστημική θεραπεύτρια.

Συντονίστριες της εκδήλωσης ήταν η κα Αθηνά Παππά, Δημοσιογράφος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πρέβεζας και η κα Έλενα Ράπτη, Υπεύθυνη Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

« από 2 »

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.