Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ντούσιας Δημήτριος: ‘’Η φετινή χρόνια προμηνύεται δύσκολη κακά τα ψέματα και θα στραφούμε στον εσωτερικό τουρισμό’’

Πολύωρη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας  με θέμα «Τουριστική θερινή περίοδος 2020 και πανδημία COVID19», πραγματοποιήθηκε χθες 21 Μαΐου 2020 και ώρα 12:30  στην Θεοφάνειο αίθουσα τέχνης, παρουσία φορέων, εκπροσώπων του τουρισμού και της εστίασης αλλά και επικεφαλών των δημοτικών παρατάξεων.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιπλωμένων Δωματίων κ. Δημήτρης Ντούσιας στην χθεσινή τοποθέτησή του για τον τουρισμό πρόσθεσε:

‘’Χαιρετίζουμε την προσπάθεια που είμαστε εδώ όλοι μαζί καλεσμένοι σε αυτήν την ανοικτή δημοτική συνέλευση που πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο και σε πιο πρώιμο στάδιο. Επίσης χαιρετίζω και τις αναγγελίες του Δημάρχου που είναι προς την σωστή κατεύθυνση αλλά πρώτο θέμα είναι τι θα γίνει απ’όλα αυτά και αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα.

Πρέπει να μας πούνε πως θα αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα μας, εμείς τα ξέρουμε τα πλεονεκτήματα μας, είναι η παραλία του Μονολιθίου που είναι σημαντικό πλεονέκτημα και δεν υπάρχει άλλη τέτοια παραλία στην Ελλάδα, μπορεί να γίνουνμικρέςπαρεμβάσειςόπωςέναδίκτυο με ντουζιέρες, πρόσβαση για ΑΜΕΑ και να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο αυτήν η παραλία.

Κακά τα ψέματα ο κόσμος εδώ στην περιοχή της Πρέβεζας και από τις εμπειρίες που έχουμε εμείς με τους πελάτες μας στις οικογενειακές επιχειρήσεις στα τουριστικά καταλύματα έρχονται για την θάλασσα και πρέπει όλες τις θάλασσες,όλου του δικτύου της Πρέβεζας να τις αναδείξουμε, πρέπει να υπάρχει άψογη καθαριότητα σε όλο το παραλιακό δίκτυο, η καθαριότητα να είναι από τον Μαϊο και όχι από 15 και 20 Ιουνίου που γίνεται.

Η πρόσβαση στις ακτές πρέπει να είναι ασφαλής και επίσης πρέπει να αναδειχθεί η Αρχαία Νικόπολη, είναι η μεγαλύτερη σε έκταση Αρχαία πόλη στην Ελλάδα που σώζεται αυτό δεν το ξέρουν πολλοί και πρέπει να βάλουμε ένα πρόγραμμα με ένα ξεναγό ώστε να γίνει σωστή δουλειά και να προωθηθεί αυτή η περιοχή.

Η φετινή χρόνια προμηνύεται δύσκολη κακά τα ψέματα και θα στραφούμε στον εσωτερικό τουρισμό κυρίως με έξυπνη καμπάνια.’’

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.