Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ανάπτυξη Τώρα: Δυστυχώς ο δήμαρχος Πρέβεζας  κ. Γεωργάκος στερείται  κάθε σοβαρότητας και στον Τουρισμό

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.

Από τον Νοέμβριο μήνα του 2019, η ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Πρέβεζας έχει ζητήσει από το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας να πραγματοποιηθεί μία συνεδρίαση του σώματος με μοναδικό αντικείμενο συζήτησης τον Τουρισμό.

Πέρασαν τόσοι μήνες, με προσπάθειες που κάναμε έστω και την ύστατη στιγμή, στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε απευθύναμε κάλεσμα ενότητας προς τον δήμο και σε όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού συμβουλίου.

Μπρος στο κοινό στόχο, στο συμφέρον  των δημοτών Πρέβεζας και στην κρίσιμη τουριστική περίοδο που έρχεται, παρακάμψαμε την παντελή απουσία δράσεων της δημοτικής αρχής για τον τουρισμό και προτάξαμε το συμφέρον του τόπου. Ζούμε σε καθημερινή βάση τις αγωνίες από  τους Ελεύθερους επαγγελματίες του δήμου Πρέβεζας  που ζουν είτε άμεσα είτε έμμεσα από τον τουρισμό.

Ακούσαμε τον δήμαρχο Πρέβεζας κ. Γεωργάκο στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας να λέει ότι συμφωνεί με την πρότασή μας και το μόνο που θα εξετάζονταν ήταν η αίθουσα σύσκεψης όλων των παρατάξεων και όλων των φορέων, επαγγελματιών και συλλόγων του τουρισμού της περιοχής μας.

Με μεγάλη μας λύπη στο βωμό της όποιας επικοινωνίας (Οι δημότες δήμαρχε και οι επαγγελματίες του τουρισμού δεν τρέφονται με χλόη) βλέπουμε  ενώ επείγει να γίνει σύσκεψη φορέων για τον τουρισμό το συντομότερο δυνατόν , να επιλέγει άλλο δρόμο.

Ένα δρόμο φτηνής επικοινωνιακής πολιτικής για να θολώσει την ανυπαρξία δράσεων του δήμου Πρέβεζας, όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα στον τουρισμό.

Το τονίζαμε σε προηγούμενο δελτίο τύπου μας καλώντας ενότητα για τον τουρισμό : «Θα πρέπει να αντιληφθούμε άπαντες ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε ζητήματα που άπτονται του τουρισμού στο δήμο Πρέβεζας. Δεν υπάρχουν χώροι, χρόνοι και πολυτέλεια για μικροπολιτικές ή άλλες καταστάσεις, «πληγωμένος» από τέτοιες καταστάσεις θα βγει μόνο ο τόπος μας και είμαστε βέβαιοι ότι κανείς μας δεν το επιθυμεί αυτό.»

Κι όμως παρά την επισήμανσή μας και παρά το γεγονός ότι συμφώνησε  στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μαζί μας, μπρος στην ατομική του (εσφαλμένη) προβολή, δεν φαίνεται να τον νοιάζει ακόμα κι αν ο τόπος βγει «πληγωμένος», αρκεί να προβληθεί ο ίδιος!

Άλλα είπε στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας ο Δήμαρχος Πρέβεζας, άλλα αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο ομόφωνα  και άλλα πράττει. Είναι αντιμετώπιση και προσέγγιση  σοβαρού πολιτικού ανδρός αυτή η συμπεριφορά;

Μας λυπεί το γεγονός ότι αθετεί τη συμφωνία του (άραγε είναι η πρώτη φορά ή θα είναι η τελευταία;) για συνύπαρξη  όλων των φορέων για τον τουρισμό  για την χάραξη ενιαίας στρατηγικής για τον τουρισμό.

Μας λυπεί όμως ένα ακόμη γεγονός! Είναι μεγάλη  τιμή για τον τόπο μας που στο τιμόνι του τουρισμού στην Περιφέρεια Ηπείρου,  υπάρχει ένας άριστος γνώστης του τουρισμού, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Τουρισμού, ο Στράτος Ιωάννου( Όπως και όλοι οι εκπρόσωποι που συνάντησε ή επικοινώνησε της 3 τελευταίες μέρες ). Αντί λοιπόν να είχε συναντηθεί  μαζί τους  όλο αυτό το διάστημα και να  είμαστε έτοιμοι…. έρχεται με (γκεμπελίστικες μεθόδους)  να δηλώσει παρόν. Μέλημα του είναι μόνο η αυτοπροβολή του. Δυστυχώς ο δήμαρχος Πρέβεζας  κ. Γεωργάκος στερείται  κάθε σοβαρότητας και στον Τουρισμό. ΚΡΙΜΑ!!!

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.