Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Στην Πρέβεζα για διακοπές βρέθηκε ο Μπάνε Πρέλεβιτς

Στη φώτο βλέπουμε τον Μπάνε Πρέλεβιτς με τον Δήμαρχο κ. Νίκο Γεωργάκο, τον Πρόεδρο της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας κ. Πολύκαρπο Χαλκίδη και τον Πρόεδρο του Ελληνοσερβικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γεωργάκο Κωνσταντίνο.

Τα φώτα πάνω του έστρεψε ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές στην πόλη και τις παραλίες της Πρέβεζας όπου ήρθε για πρώτη φορά μαζί με φίλους.

Ο ζωντανός θρύλος του ΠΑΟΚ, ο οποίος πρόσφατα υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του «Δικέφαλου του Βορρά», συνδέεται φιλικά με τον νέο δήμαρχο Πρέβεζας, κ. Νίκο Γεωργάκο και η παραμονή του στην πανέμορφη πόλη της Ηπείρου τον άφησε απόλυτα ικανοποιημένο.

Η παρουσία του Πρέλεβιτς σε γνωστό παραλιακό μπαρ το βράδυ της Παρασκευής (16/8) δεν έμεινε φυσικά απαρατήρητη από τον κόσμο, που τον αναγνώρισε και έσπευσε να τον χαιρετίσει με το γνωστό σύνθημα που τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 δονούσε τα ελληνικά γήπεδα: «Ω, Μπάνε, Μπάνε!»

Ο «τίγρης» δήλωσε έκπληκτος από τις παραλίες της Πρέβεζας αλλά και από τις… χαμηλές τιμές που συνάντησε, κάνοντας λόγο για έναν «επίγειο παράδεισο» με εντυπωσιακή ανάπτυξη.

Πηγή Κειμένου: basketworld.net/o-mpane-mpane-stin-preveza-gia-ton-prelevits/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.