Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πλημμύρισε μελωδίες και μουσικές η Πρέβεζα στη 2η ημέρα του 37ου Χορωδιακού Φεστιβάλ

Το Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Πρέβεζας άνοιξε την Πέμπτη 4/7 για 37η συνεχόμενη φορά την αυλαία του και η πόλη της Πρέβεζας πλημμύρισε μελωδίες και ήχους από διάφορα μέρη του κόσμου, αφού στο φετινό φεστιβάλ συμμετέχουν  25 χορωδίες από όλον τον κόσμο (Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Γερμανία, ΗΠΑ, Ινδονησία, Ισραήλ, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία, Σλοβενία και Ελλάδα).

Το 37ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Πρέβεζας, διοργανώνει και φέτος η Χορωδία Αρμονία Πρέβεζας, που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής,  σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη, την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και το Δήμο Πρέβεζας. Τέλει δε υπό την αιγίδα των υπουργείων Πολιτισμού και Τουρισμού, καθώς και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού(ΕΟΤ).

Το χθεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε Διαγωνισμό των χορωδιών στο Πνευματικό Κέντρο Ι.Μ. Νικοπόλεως και Πρεβέζης, Κονσέρτα Θρησκευτικής Μουσικής στο Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους, ενώ η ημέρα έκλεισε με κονσέρτο στη Μαρίνα Πρέβεζας.

Σάββατο 6 Ιουλίου

Πνευματικό Κέντρο Ι.Μ. Νικοπόλεως και Πρεβέζης

Ώρα 11.00: Διαγωνισμός κατηγορίας C

Ώρα 12.15: Διαγωνισμός κατηγορίας A

Ώρα 18.00: Διαγωνισμός κατηγορίας D

Ώρα 21.00: Προαύλιο Ι.Ν. Παναγίας των Ξένων – Κονσέρτο

Ώρα 22.00: Μαρίνα Πρέβεζας – Κονσέρτο

Ώρα 22.00: Παραλία Πρέβεζας (Πλατεία Δικαστηρίων) – Κονσέρτο

Κυριακή 7 Ιουλίου

21.30 Αρχαίο Ωδείο Νικόπολης – Τελετή λήξης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.