Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συνέλευση από την εκλογική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Π.Ε. Πρέβεζας

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτης 5/6 η ανοιχτή συνέλευση από την εκλογική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Π.Ε. Πρέβεζας  με θέμα: “Τι διακυβεύεται στις εκλογές της 7ης Ιουλίου”.

Στη γεμάτη από κόσμο Θεοφάνειο αίθουσα το παρόν έδωσαν ο γραμματέας της ΝΕ του Σύριζα Πρέβεζας, κ.Παπαδήμος, που είχε και το συντονισμό της εκδήλωσης, το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τάσος Πολιτίδης, ο Βουλευτής Πρέβεζας του Σύριζα και Υφυπουργός Εργασίας κ. Κώστας Μπάρκας και ο Γ.Γ. Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μιλτιάδης Κλάπας, οι οποίοι μίλησαν κιόλας, αλλά και πολλοί φίλοι του κόμματος.

Ο πρώτος ομιλητής κ. Πολιτίδης τόνισε ότι μπορεί να έχασαν το 1ο ημίχρονο  όχι όμως τον αγώνα. Δεν είναι ώρα να αναζητήσουμε τους λόγους, πρόσθεσε,  που φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Οι αντίπαλοί μας επένδυσαν τα πάντα σε μια ψήφο δικής μας τιμωρίας. Είμαστε πιο δυνατοί και αποφασισμένοι να κερδίσουμε τον πόλεμο και θα τα καταφέρουμε.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Μπάρκας όπου μίλησε για τα πράγματα που έγιναν στο Νομό Πρέβεζας ειδικά στον τομέα Υγείας και στην ανάπτυξη του Νομού μέσα από προγράμματα, τελειώνοντας τονίζοντας ότι στόχος μας είναι στις 7 Ιουλίου ο Σύριζα να δώσει την μάχη των μαχών και να την κερδίσει.

Τελευταίος μίλησε ο ο Γ.Γ. του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μιλτιάδης Κλάπας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.