Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δηλώσεις Νίκου Γεωργάκου μετά την εκλογή του – Συνεργασία με Ροπόκη και Νίτσα

Μετά την σημερινή εκλογική αναμέτρηση που ανέδειξε Δήμαρχο Πρέβεζας τον επικεφαλή της παράταξης «Δήμος της Καρδιάς μας» κ. Νίκο Γεωργάκο, ο νεοεκλεγέντας Δήμαρχος Πρέβεζας, προχώρησε σε κοινές δηλώσεις μαζί με τους Υπ. Δημάρχους Πρέβεζας κ.κ. Βαγγέλη Ροπόκη και κ. Γιώργο Νίτσα, που τον στήριζαν σε αυτό τον β’ γύρο των εκλογών και επισκέφτηκαν το εκλογικό του κέντρο για να τον συγχαρούν, με τους οποίος έδωσε τα χέρια για συνεργασία.

Πρώτη δήλωση του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Δήμου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου μετά την πανηγυρική εκλογή του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» : « Η προεκλογική περίοδος τελείωσε. Οι εκλογές τελείωσαν. Η επόμενη ημέρα για το Δημαρχείο είναι πολύ σημαντική. Όλοι μας, ως μία γροθιά, θα δουλέψουμε για το καλό του Δήμου μας και όλων των δημοτών. Η νίκη αυτή ήταν μια νίκη όλων των δημοτών. Πέρα από οτιδήποτε έχει γίνει τα ξεχνάμε όλα και διαγράφουμε τα πάντα και η επόμενη ημέρα μας βρίσκει όλους μαζί. Είμαστε έτοιμοι για δουλειά. Η δουλειά έρχεται με όλους τους συνεργάτες μας, με όλους αυτούς που εκλέχθηκαν και θα είμαι ένας Δήμαρχος ενωτικός, ώστε να βγάλουμε το Δήμο μας από την εσωστρέφεια. Θέλουμε έναν Δήμο εξωστρεφή, θέλουμε έναν Δήμο καινούριο με νέες προοπτικές και ώστε να λένε όλοι ότι είναι ένας Δήμος προς παράδειγμα και όχι προς αποφυγή. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου, ευχαριστώ όλους όσους με ψήφισαν καθώς επίσης και όσους δεν με ψήφισαν. Θα ανταποκριθώ σε όλους τους δημότες. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.»

Σε δήλωσή του ο Υπ. Δήμαρχος Πρέβεζας και επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Ανατροπή» κ. Γιώργος Νίτσας τόνισε: “Να συγχαρώ τον Νίκο Γεωργάκο για την νίκη του. Θα είμαστε δίπλα του. Η «Ανάπτυξη Τώρα» πάντα μιλούσε για ευρύτερες κοινωνικές συμμαχίες, αυτό το ρόλο θα παίξει η Ανάπτυξη Τώρα, θα στηρίξει τη νέα δημοτική αρχή για το καλό του τόπου”.

Τέλος τον λόγο είχε ο Υπ. Δήμαρχος Πρέβεζας και επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Ανατροπή» κ. Ευάγγελος Ροπόκης όπου είπε τα εξής: “Θέλω να ευχαριστήσω πάνω από όλα τον Νίκο Γεωργάκο για τον καλό του αγώνα και όλους τους πολιτικούς που ασχολήθηκαν σε αυτό το βωμό. Θέλω να ευχαριστήσω τους Πρεβεζάνους που με τίμησαν εμένα αλλά και τους συνεργάτες, όπως μας βλέπετε σήμερα, γιατί είναι αναπόφευκτο να συνεργαστούμε. Δίνω το λόγο μου ότι θα συνεργαστούμε για το καλό της Πρέβεζας. Συγχαίρω τους πολίτες που ψήφισαν κατά αυτό τον τρόπο, γιατί οι συνεργασίες δίνουν αυτοδυναμία άρα για την Πρέβεζα είναι το πρώτο και πιο άριστο βήμα.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.