Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Μήνυμα του Υπ. Δημοτικού Συμβούλου Πρέβεζας κ. Βαγγέλη Συγκούνα

Ο κ. Βαγγέλης Συγκούνας θέτει εκ νέου τον εαυτό του Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης  Μαΐου με την παράταξη “Δημοτική Συνεργασία” του νυν Δήμαρχου και εκ νέου Υποψηφίου κ. Χρήστου Μπαίλη, με γνώμονα πάντα την Αξιοπρέπεια το κοινωνικό και πολιτικό ΗΘΟΣ, την ισονομία και την τιμιότητα.

Δείτε το μήνυμά του 2 μέρες πριν την εκλογική μάχη: 

”Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές καλούμαστε να ορίσουμε την πορεία του τόπου μας για τα επόμενα 4 χρόνια. Μια πορεία η οποία είναι άμεσα συνυφασμένη με τις δικές μας αποφάσεις με τα δικά μας θέλω και τις δικές μας επιδιώξεις. Μέσα από κοινωνικές ζυμώσεις, συνεργασίες και διάλογο, και με γνώμονα πάντα την πρόοδο του τόπου που χρόνια τώρα παλεύει να βρει τον βηματισμό και την ταυτότητά του.
Σε αυτή την προσπάθεια δεν θα πρέπει πάνω από το συμφέρον του τόπου να τεθούν προσωπικές και πολιτικές ιδεοληψίες οι οποίες πάντα έφεραν αδιέξοδα και οπισθοδρόμηση. Όλοι όσοι προηγήθηκαν έβαλαν το δικό τους λιθαράκι πάνω στο οποίο πατάμε και συνεχίζουμε σήμερα! Εξάλλου προσωπικά πιστεύω και πίστευα πάντα στις αγνές προθέσεις και στην αγάπη των ανθρώπων για τον τόπο με σημαντική ή λιγότερο σημαντική συμβολή του καθενός που προσπάθησε για να βάλει το δικό του λιθαράκι στο πέρασμα του χρόνου. Έχουμε υποχρέωση όμως κοιτώντας πίσω να μετασχηματίζουμε ότι μας «αγκυλώνει» και να σχηματίζουμε με όραμα και ιδέες το μέλλον μας σε ένα νέο γίγνεσθαι το οποίο καθημερινά εξελίσσεται..
Το νέο ποιοτικό χαρακτηριστικό των προσεχών εκλογών είναι η συμμετοχή πολλών νέων ανθρώπων σε όλα τα υποψήφια αυτοδιοικητικά σχήματα που καταθέτουν το όραμά τους για την πόλη. Εξαιρετικά ενθουσιώδες και ελπιδοφόρο αν και θα πρέπει να δεχτούμε ότι τα ανοιχτά μυαλά δεν τα διακρίνουμε μόνο σε νέους ανθρώπους, αλλά έχουν να κάνουν με την κουλτούρα, την ιδιοσυγκρασία και τις ..προθέσεις τους καθενός! Ας ευχηθούμε λοιπόν να επικρατήσει η πρόοδος ή αγάπη για την προκοπή του τόπου, η αγάπη για τον συνάνθρωπο και η έντιμη και καθαρή στάση απέναντι στην καθημερινότητα. Καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους όλων των σχηματισμών και ας επικρατήσει ο πολιτισμός , η θετική ενέργεια και η ελπίδα για το καλό που μπορεί να φέρνει πάντα ο καθένας μας μέσα του!!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.