Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Θεόδωρος Κατσαούνος, μια ισχυρή υποψηφιότητα για το Δήμο Πρέβεζας

Μια αξιόλογη προσωπικότητα στο ψηφοδέλτιο της ‘’ Δημοτικής Συνεργασίας’’ του νυν και Υποψηφίου Δημάρχου κ. Χρήστου Μπαίλη που δίνει μια παραπάνω δυναμική στο συνδυασμό είναι αυτή του πρώην Αντιδήμαρχου Λούρου κ. Θεόδωρου Κατσαούνου.

Ο Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε Λούρου, Πρόεδρος της Μόνομετοχικής ΑΕ του Δήμου και Αντιπρόεδρος ΝΕΔΗΚΕΠ  κ. Κατσαούνος είναι από τους επί χρόνια συνεργάτες του κ. Μπαΐλη και αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του, αφού ο Δήμαρχος τον εμπιστεύεται και πρόσφατα τον ανακήρυξε Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας.

Επιτυχημένος και σοβαρός επαγγελματίας, κοινωνικός και με ισχυρή προσωπικότητα , ενεργό μέλος στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας, στηρίζει τον  ‘’έμπειρο καπετάνιο’’, Χρήστο Μπαΐλη  για το τιμόνι του Δήμου για μια ακόμη εκλογική αναμέτρηση, και σίγουρα πρέπει να συνεχίσει να είναι η φωνή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφού έχει ακόμα πολλά να προσφέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.