Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τάσος Αμάραντος: Μια αξιόλογη προσωπικότητα στην παράταξη του Γιώργου Νίτσα

Μια αξιόλογη προσωπικότητα στο ψηφοδέλτιο της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης Πρέβεζας «Ανάπτυξη Τώρα» με επικεφαλή τον Γιώργο Νίτσα, είναι αυτή του Τάσου Αμάραντου. Ο κ. Αμάραντος που μπαίνει για πρώτη φορά στον πολιτικό στίβο, έχει όλες τις προδιαγραφές για να ξεχωρίσει και πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι αποτελεί το δυνατό χαρτί στην παράταξη του Γιώργου Νίτσα. Επιτυχημένος επαγγελματίας, φυσικοθεραπευτής, ενεργό μέλος στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας, αφού ασχολείται 25 χρόνια ενεργά, προσφέροντας και συνδράμοντας με όποιον τρόπο μπορεί, σίγουρα μπορεί να γίνει η φωνή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, για την Πρέβεζα που αγαπάμε και θέλουμε να την δούμε καλύτερη για εμάς και τα παιδιά μας, όπως λέει και ο ίδιος.

Δείτε την ανακοίνωση που είχε κάνει στη σελίδα του στο Facebook:

“Ο Γιώργος Νίτσας είναι ο πιο στενός μου φίλος, αδερφός, συμπαραστάτης στα δύσκολα. Κλαίει μαζί μου στις λύπες και χαίρεται με την χαρά μου! Όλα αυτά τα χρόνια ζω την αγάπη του, το πάθος, τον ζήλο του, την επιθυμία του αυτά που σκέφτεται να τα υλοποιήσει για την πόλη μας την Πρέβεζα! Κοιμάται και ξυπνάει με το τι ωραίο και καλό μπορεί να γίνει για αυτή την πόλη! Τις δυο προηγούμενες εκλογές δεν ήμουν υποψήφιος μαζί του για τους δικούς μου λόγους και αν ήταν άλλος στη θέση του μπορεί και να μου έκοβε την καλημέρα! Αυτός όμως με αγαπούσε περισσότερο! Και εγώ επειδή τον αγαπάω πολύ, αποφάσισα να κατέβω μαζί του στις Δημοτικές Εκλογές! Μαζί με τον Γιώργο Νίτσα και την Ανάπτυξη τώρα, για το όραμά μας για μια καλύτερη Πρέβεζα! Την Πρέβεζα που αγαπάμε και θέλουμε να την δούμε καλύτερη για εμάς και τα παιδιά μας! Ευχαριστώ πολύ!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.