Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mε Μαρίνα Σάττι έπεσε η αυλαία του 16ου Preveza Jazz Festival (Photo)

Έπεσε σήμερα Κυριακή 10 Ιουνίου η αυλαία του 16ου Preveza Jazz Festival με πλήθος κόσμου να δίνει το παρόν και την 3η μέρα του Φεστιβάλ. Τρεις βραδιές γεμάτες από μουσική με πολύ κόσμο να παρακολουθεί με έντονο ενδιαφέρον τις διαφορετικές μουσικές προσεγγίσεις των σχημάτων που εμφανίστηκαν.

Το πρόγραμμα άνοιξε με τους Μαθητές του Μουσικού Σχολείου και τον Καθηγητή παραδοσιακού κλαρίνου  Αποστολή Βαγγελάκη να παρουσιάζουν μουσικές από την ελληνική λαϊκή μουσική παράδοση με επιρροές από την ευρύτερη μουσική της Μεσογείου και την jazz και να κερδίζουν το χειροκρότημα όλων των παρευρισκόμενων.  Στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκε το γκρουπ Espen Berg Trio από την Νορβηγία ενώ την αυλαία έριξε η Μαρίνα Σάττι και οι φωνές που παρουσίασαν ένα ανατρεπτικό μουσικό θέαμα, βαθιά επηρεασμένο από τις σύγχρονες gypsy punk, reggae και electronica τάσεις και έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο το τριήμερο αυτό φεστιβάλ που γέμισε μουσική και ήχους την παραλία της Πρέβεζας.

Δεν έχει επιλεχθεί συλλογή ή η συλλογή έχει διαγραφεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.