Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος από σήμερα Επίτιμος Διδάκτωρ του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Πρέβεζας.

Σε μια σεμνή τελετή αλλά με μεγάλη παρουσία πολιτικών προσώπων, φορέων, συλλόγων, φοιτητών και πολιτών πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 29 Μαΐου και ώρα 19:30 μ.μ στην Πρέβεζα στην αίθουσα του ΤΕΙ,  η ανακήρυξη του Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Ηπείρου.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρύτανης του ΤΕΙ Ηπείρου Αν. Τσίνας και ο Πρόεδρος του Τμήματος Λογιστικής Χ. Ναξάκης.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομος, ο Βουλευτής Σύριζα κ. Κώστας Μπάρκας, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Καψάλης, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαΐλης, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Οικονομικών Υπηρεσιών και Προγραμματισμού Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου Πρέβεζας κ. Λάζαρος Πιπιλίδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Ευάγγελος Γιαννουλάτος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κοσμάς Κορωναίος, ο Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Παππάς, ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Μιλτιάδης  Παππάς,  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.  Μπούρης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και άλλοι θεσμικοί φορείς.

Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό τις ομιλίες

Δεν έχει επιλεχθεί συλλογή ή η συλλογή έχει διαγραφεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.