Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νέα έργα εκσυγχρονισμού των αρδευτικών δικτύων της Περιφέρειας Ηπείρου εντάχθηκαν στο Π.Α.Α.

Μια νέα σειρά πολύ σημαντικών έργων για τους αγρότες της Ηπείρου, που είχαν μελετηθεί από τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας, εντάχθηκαν με σημερινή απόφαση του Γενικού Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020». Ο συνολικός τους προϋπολογισμός ξεπερνά τα 14, 3 εκατομμύρια ευρώ. Τα έργα αυτά έρχονται να προστεθούν στα άλλα οκτώ που είχαν ενταχθεί με προγενέστερη απόφαση, τον περασμένο Φεβρουάριο. 

«Με τη  σημερινή απόφαση για ένταξη των νέων έργων, γίνεται πράξη μια από τις βασικές δεσμεύσεις της Περιφερειακής Αρχής για εκσυγχρονισμό και βελτίωση των αρδευτικών δικτύων των ΤΟΕΒ της Ηπείρου, ώστε να επιτευχθεί η μείωση του κόστους παραγωγής σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση νερού, που θα αποτελεί ένα από τα μείζονα ζητήματα τα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, προσθέτοντας ότι το βάρος τώρα θα στραφεί στην ταχεία προώθηση των διαδικασιών δημοπράτησης των έργων, ώστε να μην υπάρξει καμία απώλεια χρόνου. 

 Δείτε ΕΔΩ τα νέα έργα που εντάχθηκαν σήμερα στο ΠΑΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.