Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το ΚΑΠΗ Δήμου Πρέβεζας (φώτο)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν σήμερα Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου το πρωί , μετά από δυο χρόνια περιορισμών,  τα μέλη του ΚΑΠΗ, παρουσία των εργαζομένων  και του Δημάρχου Πρέβεζας.

Μια μεγάλη γιορτή είχε στηθεί από τους εργαζόμενους στο χώρο του ΚΑΠΗ, με πολλά μέλη να δίνουν το παρών και να διασκεδάζουν υπό τους ήχους της κιθάρας του καθηγητή του Ωδείου κ. Ντάνου Μηνιάδη.

Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Φώτιος, ο οποίος μετέφερε στους παρευρισκόμενους τις ευχές του Σεβασμιότατου κ.Χρυσοστόμου, ενώ αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Πρέβεζας.
Ο κ.Γεωργάκος εξέφρασε την μεγάλη του χαρά για τη συμμετοχή του κόσμου στην όμορφη αυτή στιγμή, υπογραμμίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή καταβάλλει και θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους ηλικιωμένους συμπολίτες με δράσεις ψυχαγωγίας, πρόληψης αλλά και παροχών υγείας.

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσε ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος,  ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Υποφήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Παύλος Φραγκούλης, , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχος κ. Λεωνίδας Αργυρός,  η Ειδική Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού του Δήμου Πρέβεζας κα Γιώτα Γεωργάκου και η Υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κα Στέλλα Βαρτελάτου.

Οι παριστάμενοι τραγούδησαν και αντάλλαξαν ευχές για μια καλή χρονιά και ένα 2023 το οποίο θα φέρει περισσότερες χαρές σε όλους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.