Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Επίσκεψη του Πέτσα στην Πρέβεζα – Άμεση η ένταξη των έργων του Μουσικού Σχολείου και του Κάστρου Παντοκράτορα στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.

Στην Πρέβεζα βρίσκεται σήμερα Πέμπτη 14 Ιουλίου ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας, επικεφαλής του κλιμακίου της ΝΔ, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Ν. Πρέβεζας κ. Στέργιο Γιαννάκη, τους Βουλευτές Γιάννη Καλλιάνο, Ασημίνα Σκόνδρα, Αθανάσιο Λιούτα και το Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνο Μπαγινέτα.

Το κλιμάκιο συνοδεύουν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ Πρέβεζας κ. Νίκος Σολδάτος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Ματσίρας και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος κ. Gianluca Ματσίρας.

Στις 12:00 επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.κ. Χρυσόστομο, ενώ ακολούθησε επίσκεψη στο Δημαρχείο και συνάντηση με τον Δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο, μέσα από την οποία ο κ. Πέτσας δεσμεύτηκε για την ένταξη των έργων του Μουσικού Σχολείου και του Κάστρου Παντοκράτορα στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής αξιολόγησης του Αντώνης Τρίτσης. Όπως δήλωσε και τα δύο απαιτούν δύο μελέτες, 1,2 εκατομμύρια ευρώ και 800 χιλιάδες ευρώ αντίστοιχα, σύνολο 2 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία όμως μετά τις μελέτες θα οδηγήσουν σε έργα περίπου 13 εκατομμυρίων ευρώ.

Στη συνέχεια παρευρέθηκαν στην Π.Ε Πρέβεζας όπου συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτο Ιωάννου και συμμετείχαν σε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς.

Αμέσως μετά μετέβησαν στο Εμπορικό Επιμελητήριο Πρέβεζας ενώ στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή Νομαρχιακή Συνέλευση της ΔΕΕΠ Πρέβεζας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «ΟΑΣΗ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.