Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Απόλλων Πάτρας: Αγχωτική νίκη με τον Αμύντα 78-74

Ο Απόλλων Πάτρας κέρδισε δύσκολα τον Αμύντα 78-74 για την 13η αγωνιστική της Α2, διατηρώντας το ‘απόλυτο‘ στην Περιβόλα έμεινε μόνος στην τέταρτη  θέση και παράλληλα σε τροχιά πλέι οφ. ΓόντικαςΑποστολίδης και Κιτσούλης που έβαλε τις κρίσιμες βολές στο τέλος και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ομάδος του. Στο πρώτο δεκάλεπτο φάνηκε ότι θα είχε εύκολο έργο παίρνοντας διψήφια διαφορά, αλλά η σκληροτράχηλη ομάδα του Αμύντα αντέδρασε και ισορρόπησε το παιχνίδι μέχρι το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραν πάλι απόσταση ασφαλείας οι μελανόλευκοι όμως με κοντά σχήματα οι φιλοξενούμενοι έμειναν μέχρι τέλους στην διεκδίκηση του παιχνιδιού. Στο τέλος η εμπειρία αφενός και η ευστοχία στις κρίσιμες βολές του Κιτσούλη έφερε το έκτο ροζ φύλλο αγώνα στην Περιβόλα και την ένατη νίκη σε δεκατρία παιχνίδια.

Διαιτητές: Παγώνης-Πιτσίλκας-Ξέρας (Πίγκας)
Δεκάλεπτα: 20-9, 35-34, 59-53, 78-74.

Απόλλων (Παπαδόπουλος): Ερμείδης, Άκερ 9 (1), Μαστρογιαννόπουλος, Μπαζίνας, Αποστολίδης 14 (2), Τσιάρας 8 (1), Παπαβασιλόπουλος, Κιτσούλης 12, Γόντικας 28, Χείλαρης 7 (1).

Αμύντας (Ζαβός): Ζούπας 14, Πίνης, Τοπάλλι 7, Διαμαντόπουλος 12 (1), Καλδής 5, Βογιατζής, Κερασοβίτης 15 (1), Κουκουνιάς 7 (1), Μπάρμπας 12 (4), Λιούνης 2, Καμπούρης.

 

Πηγή: westbasket.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.