Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

“Καθάρισε” και τον Φαίακα η Νικόπολη (Photo).

Η Νικόπολη αν και με τις απουσίες των Κοντογιάννη, Μακρόπουλου και Παπαμιχαήλ πέρασε ένα εύκολο απόγευμα σήμερα 5/3 στο ΔΑΚ Πρέβεζας κόντρα στον Φαίακα Κέρκυρας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος ανδρών της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ και σε ένα από τους τελευταίους αγώνες-τελικούς για την είσοδο της ομάδας στα play-off.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σ.Κ. Νικόπολη κατάφερε και πήρε το πρώτο δεκάλεπτο με διαφορά πέντε πόντων (20-15), ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο κράτησε τον ίδιο ρυθμό σκοράροντας ακόμη δεκαννιά πόντους αλλά και με την καλή άμυνα κράτησε τον Φαίακα στους οχτώ για το 39-23 της ανάπαυλας.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν και άλλο τον πήχη στον πίνακα του σκορ πετυχαίνοντας τριάντα ένα πόντους έναντι δεκατρείς των φιλοξενουμένων για το 70-36 με μπροστάρηδες τον Κιτσαντά και Δούβλη που εκτελούσαν τόσο κάτω από το καλάθι αλλά και από την γραμμή του τρίποντου. Το τέταρτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι πέτυχαν δεκαπέντε πόντους έναντι δεκατέσσερις των φιλοξενούμενων σ’ένα ισορροπημένο δεκάλεπτο και από τις δυο ομάδες, με την Νικόπολη να παίρνει την νίκη με διαφορά τριάντα πέντε πόντων (85-50).

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 39-23, 70-36, 85-50.

Σ.Κ. Νικόπολη (Πολίτης): Παπαγεωργίου, Λιόντος 2, Ζήκας 10, Τσιτσώνης 10, Κιτσαντάς 8, Ζαλοκώστας 2, Παπαχρήστος 10, Παππάς Θ. 3, Παππάς Ι. 12, Αντύπας 11, Δούβλης 13, Παπίρης 4.

ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ(Δεσύλλας): Αγίους Δ. 6, Σέκας 6, Γκέκος 4, Κρασακόπουλος 8, Κονοφάος 1, Μοσχοβίτης 4, Μουρμούρης 4, Βλασερός 2, Λουκανάρης 2, Τζιανούμης, Λούβρος 7.

« από 2 »

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.