Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ηχηρό μήνυμα κατά των γυναικοκτονιών στο ΔΑΚ Λευκάδας από Δόξα και Αναγέννηση Καρδίτσας

Ηχηρό μήνυμα κατά των γυναικοκτονιών έστειλαν Δόξα Λευκάδας και Αναγέννηση Καρδίτσας πριν από την έναρξη του αγώνα σήμερα Τετάρτη 22/12 στο ΔΑΚ Λευκάδας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Β Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών.

Στήριξη στις γυναίκες και στην προσπάθεια εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών πρόσφεραν οι καλαθοσφαιριστές και των δύο ομάδων, αφού μπήκαν στο παρκέ κρατώντας πλακάτ με επιγραφές που αναδείκνυαν τα… «κίνητρα» των γυναικοκτόνων όπως «επειδή του έθιξε τον ανδρισμό, ΑΠΟΥΣΑ», «επειδή τους είπε ΟΧΙ, ΑΠΟΥΣΑ», «Επειδή χάλασε η φάση, ΑΠΟΥΣΑ», « Δεν είμαστε όλες, λείπουν οι δολοφονημένες», ενώ οι διαιτητές της αναμέτρησης με το σύνθημα «Πες το με το όνομά της: Γυναικοκτονία».

Σε ανακοίνωσή της η Δόξα Λευκάδας αναφέρει: Η γυναίκα! Κόρη, φίλη, σύζυγος, μητέρα, γιαγιά! Η ομάδα μας στέκεται δίπλα σε κάθε γυναίκα που δέχεται οποιαδήποτε μορφή βίας. Καμία μόνη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.