Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Μπασκετικό θέαμα και βραβεύσεις στην 2η ημέρα του 10ου Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 (Photo-Vid)

Πλούσιο ήταν το θέαμα που προσέφεραν και σήμερα οι ομάδες στη 2η ημέρα  του 10ου Preveza 3on3 Basketball Tournament που διοργανώνει ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης «Νικόπολη» υπό τη στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, του Δήμου Πρέβεζας και υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

Δυνατές «μονομαχίες», σκληρά παιχνίδια και αυξημένη διάθεση για διάκριση στο τουρνουά όσο περνάνε οι μέρες. Μικροί, μεγάλοι και οικογένειες έδωσαν και σήμερα τον καλύτερο τους εαυτό, με τον κόσμο να αγκαλιάζει το τουρνουά και να γεμίζει τις εξέδρες στα γήπεδα μπάσκετ «Στάθης Παρούσης» στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας, χειροκροτώντας κάθε προσπάθεια των διαγωνιζόμενων αλλά τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η ημέρα είχε και βραβεύσεις, τις οποίες άνοιξε ο κ. Αποστόλης Σουλιώτης, μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 3ον3. Βραβεύτηκαν οι κ. Βασιλακόπουλος Γεώργιος και Παναγιώτης Τσαγκρώνης από τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο για την προσφορά τους στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση και ο Θεόδωρος Μυζίκος για την προσφορά του στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης και στην οικογένεια της Νικόπολης, με το βραβείο να παραλαμβάνει η σύζυγός του, ενώ μίλησαν για τον κ. Μυζίκο σε κλίμα συγκίνησης ο Δημήτριος Κωνής, ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος. Επίσης βραβεύτηκαν οι κ.  Ντίκος Θεοφάνης και Σαρρής Γεώργιος  για την προσφορά τους στο μπάσκετ της Πρέβεζας, για τον πρώτο μίλησε ο κ. Νίκος Αλεξίου, ενώ για τον δεύτερο ο Αλκίνοος Κωνής.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο αναλυτικά τις βραβεύσεις:





Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.