Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Άνοιξε η αυλαία του 10ου Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 στην Πρέβεζα (φώτο)

Το 10ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021 στα γήπεδα «Στάθης Παρούσης» του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής,  μετατρέποντας την πόλη της Πρέβεζας σε επίκεντρο του μπασκετικούπάρτυ.

Το τουρνουά γίνεται υπό τη στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, του Δήμου Πρέβεζας και υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, ενώ η συμμετοχή του κόσμου και φέτος είναι τεράστια, αφού στο φετινό τουρνουά δήλωσαν συμμετοχή πάνω από 50 ομάδες όλων των κατηγοριών, με περισσότερους από 200 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Η φετινή διοργάνωση έχει και ιδιαίτερη συναισθηματική χροιά, αφού είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Θεόδωρου Μυζίκου, που είχε συνδέσει το όνομα του με την Νικόπολη, αφού υπήρξε έφορος της ομάδας, υπεύθυνος των ακαδημιών και μέλος της ΕΣΚΑΒΔΕ και  σπουδαίος εργάτης του αθλήματος, αλλά διεξάγεται και κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες και υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω του COVID-19.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.