Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ξεκινάει το 10ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας – Αφιερωμένο στον Θοδωρή Μυζίκο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 και ώρα 19:30 στον χώρο των γηπέδων μπάσκετ «Στάθης Παρούσης» του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας η συνέντευξη τύπου του 10oυ “3on3 Basketball Tournament Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας”  πριν την αυριανή έναρξη του τουρνουά. 

Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Μπούρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας και Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού κ. Καραμανίδης, ο Γ.Γ. του Σ.Κ. Νικόπολης κ. Σταυρίδης και  το μέλος της Διοργανώτριας Επιτροπής του 3on3 κ. Κωνής.

Τη συνέντευξη άνοιξε ο κ. Κωνής, ο οποίος τόνισε ότι φέτος το τουρνουά θα είναι ιδιαίτερο μιας και είναι αφιερωμένο στον Θεόδωρο Μυζίκο αλλά και λόγω του COVID-19 και της αναβολής που έχει πάρει με αποτέλεσμα να  διεξάγεται από αύριο 20 με 22/08. (Τα υγειονομικά πρωτόκολλα μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ. )

Συνδιοργανωτές του φετινού τουρνουά είναι η Περιφέρεια Ηπείρου, η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και ο Δήμος Πρέβεζας ενώ πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Πρέβεζας. 

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Καραμανίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στις ενέργειες που έκανε ο Δήμος ώστε να πραγματοποιηθεί το τουρνουά, αφού όπως δήλωσε ο Δήμος είναι δίπλα στον αθλητισμό, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να σεβαστεί τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ο κ. Μπούρης από τη μεριά του έκανε αναφορά στα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ τόνισε ότι το Επιμελητήριο Πρέβεζας δεν θα μπορούσε να μην είναι αρωγός στο συγκεκριμένο τουρνουά, κάνοντας αναφορά στον Θεόδωρο Μυζίκο.

Τέλος,  το λόγο είχε ο Γενικός Γραμματέας του Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας κ. Σταυρίδης, που αναφέρθηκε αρχικά στο Σύλλογο της Νικόπολης που αγκάλιασε το όραμα που είχαν τα παιδιά του 3on3 εδώ και δέκα χρόνια, αλλά και η πόλη της Πρέβεζας το στήριξε με αποτέλεσμα να μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο και να έχει φτάσει στη δέκατη χρονιά. Μάλιστα, όπως τόνισε η χρονιά φέτος είναι πολύ ιδιαίτερη, αφού το φετινό τουρνουά είναι αφιερωμένο στην απώλεια του Θεόδωρο Μυζίκου, αλλά και είναι μια δύσκολη υγειονομική χρονιά, εκφράζοντας μάλιστα την πεποίθηση ότι ο κόσμος θα το τιμήσει όπως του αρμόζει. 

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη τύπου στο παρακάτω βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.