Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΑΕ Δόξα Λευκάδας: Ένα διαμάντι σταμάτησε να λάμπει

Δείτε τη συλλυπητήρια ανακοίνωση της Α.Ε Δόξα Λευκάδας για την απώλεια του 29χρονου Αλέξανδρου Ροντογιάννη:
Φθινόπωρο του 2001 …..
Ένα ψιλόλιγνο παιδί γύρω στα 10… με σγουρά μαλλιά και πλατύ ευγενικό χαμόγελο ήρθε στο κάλεσμα της Δόξας μαζί με άλλους συνομηλίκους του!Αγάπησε το μπάσκετ και την Ομάδα …συνεπής, πειθαρχημένος, κέρδισε με τον χαρακτήρα και το ταλέντο του συμπαίκτες, προπονητές ,παράγοντες, εργαζόμενους του Κλειστού Γυμναστηρίου.. Ένα παιδί που δεν ξεχώριζε μόνο με το ύψος του αλλά με το ήθος και την προσωπικότητα του!!Στη συνέχεια ώς 17 χρονος έφηβος αλλά και άριστος μαθητής … μπήκε πανάξια στην Αντρική Ομάδα, έχοντας ήδη οδηγήσει σε διακρίσεις τόσο την Ομάδα ΜΙΝΙ όσο και την Παιδική Ομάδα και την Εφηβική της Δόξας ….
Ένας νέος που δεν περνούσε απαρατήρητος με την ευγένεια και με τον ώριμο χαρακτήρα που είχε διαμορφώσει έως τότε… κάλπαζε για να βάλει καλάθια σ’ένα λαμπρό μέλλον!!!Μετά το περιστατικό του Νίκου Ζήση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, έγινε για τους φίλους και συμπαίχτες του αλλά κι όλους όσους ήταν δίπλα στην Ομάδα ο ΄΄Βαρεχάο΄΄ της καρδιάς μας, με το αρχοντικό χαμόγελο που δεν θα φύγει ποτέ από την μνήμη μας…
Καλό σου ταξίδι Αλέξανδρε
ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.