Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

‘Ηττα στο Μεσολόγγι για τον Άκτιο Απόλλωνα

Την ήττα με 54-42 γνώρισε η ομάδα μας στο Μεσολόγγι την Κυριακή 23/2 όπου στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του Β΄γύρου αντιμετώπισε τον τοπικό Απόλλων.

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι με χαμηλό σκορ (ημίχρονο 19-25), η ομάδα μας πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και ειδικά ένα πολύ άσχημο επιθετικά Β’ ημίχρονο όπου κατάφερε να πετύχει μόλις 17 πόντους που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ για το σωματείο μας.

Παρά την άσχημη εμφάνιση και την ήττα, η ομάδα μας παραμένει στην κορυφή του Α΄ομίλου με 22 βαθμούς σε 13 αγώνες έχοντας 9 νίκες και 4 ήττες ,ενώ οι παίκτες μας έχουν ακόμα 3 παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Άκτιος Απόλλων( Δημολίτσας ):  Κάρτσακλας, Θεοδωρακάκος, Κίτσιος, Χρυσανθόπουλος, Τζάλλας , Σκαμνέλος, Σκλαβενίτης, Μάνος, Γκέλης, Τσέτσικας.

Η ομάδα μας την επόμενη αγωνιστική (1/3), θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΓΟ Αμφιλοχίας για την 3η αγωνιστική του Β’ γύρου που είχε αναβληθεί λόγω της αποχής των διαιτητών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.