Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Κάτοικος Ιωαννίνων ο Κώστας Νίκας – Υπέγραψε με ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Κώστας Νίκας υπέγραψε χθες συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τη νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα των Ιωαννίνων, που κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα στον 3ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Την περασμένη σεζόν ο 29χρονος φόργουορντ έπαιξε για λογαριασμό του Φαίακα Κέρκυρας, ενώ έχει αγωνιστεί και στη Γ Εθνική με τη Νικόπολη Πρέβεζας, αποτελώντας έναν από τους καλύτερους παίκτες της κατηγορίας, στον Άρη Πετρούπολης, την Άμιλλα Περιστερίου και την Ίριδα Πετρούπολης.

Δείτε τι δήλωσε ο καλαθοσφαιριστής αποκλειστικά στο gosports.gr:

‘’ Είμαι πολύ χαρούμενος που η νέα αγωνιστική χρονιά με βρίσκει στην ομάδα του ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα. Ελπίζω να βοηθήσω στα μέγιστα στο να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Εύχομαι υγεία και καλή δύναμη σε όλους τους συναθλητές, διοίκηση και προπονητή.’’

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας:

Ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα καλωσορίζει στην ομάδα μας τον Κώστα Νίκα!

Ο «εκρηκτικός» small forward είναι 29 ετών, έχει ύψος 1.95 και φημίζεται για τα αθλητικά του προσόντα όσο και το φαρμακερό του σουτ, ενώ λόγω και της ταχύτητάς του μπορεί να μαρκάρει οποιονδήποτε αντίπαλο.
Πέρσι αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική με τον Φαίακα Κέρκυρας σε 19 παιχνίδια. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Νικόπολη Πρέβεζας, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Άμιλλα Περιστερίου, στον Άρη Πετρούπολης και στην Ίριδα Πετρούπολης.
Μετά την οριστικοποίηση της συνεργασίας του με την ομάδα μας, δήλωσε:
«Νιώθω ευτυχής και τυχερός που θα αγωνιστώ με τα χρώματα του Βίκου ΠΑΣ Γιάννινα, μια ομάδα που έχει δείξει επαγγελματικό χαρακτήρα και συνέπεια. Εύχομαι μαζί με τους συναθλητές, προπονητή και την διοίκηση να πετύχουμε τους στόχους μας. Καλή μπασκετική χρόνια με υγεία σε όλους που θα αποτελούν αυτήν την ομάδα!»
Καλωσόρισες Κώστα!

Εμείς ευχόμαστε στον καλαθοσφαιριστή καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία , πολλές αγωνιστικές επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.