Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Επικράτηση της Α.Ε. Καναλακίου επί του Άκτιου Απόλλων (φώτο)

Η ομάδα του Άκτιου Απόλλων στην Α΄ φάση του πρωταθλήματος, για 1η φορά στην ιστορία της, τερμάτισε στην 1η θέση της βαθμολογίας του νότιου ομίλου της Β’ ανδρών ΕΣΚΑΒΔΕ και κέρδισε τη συμμετοχή της στη φάση των playoff ανόδου με πλεονέκτημα βαθμών μαζί με την ΑΕ Καναλακίου, τον ΑΓΟ Θεσπρωτικού και τον Πήγασο Αγρινίου.

Σήμερα Σάββατο 23 Μαρτίου στις 18:00  στο Κλειστό Γυμναστήριο Καναλακίου στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής αντιμετώπισε εκτός έδρας την ΑΕ Καναλακίου που τερμάτισε αήττητη στην 1η θέση του βορείου ομίλου και ηττήθηκε με σκορ 79-49 μετά από μια κακή εμφάνιση.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της φάσης των Playoff , οι ομάδες που θα τερματίσουν στις 2 πρώτες θέσεις θα κερδίσουν την άνοδο τους στην Α’ κατηγορία ανδρών ΕΣΚΑΒΔΕ.

Τα δεκάλεπτα: 22-14, 46-21, 61-40, 79-49

Α.Ε ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ(Τζομάκας):ΣΟΥΜΠΑΣΑΙ, ΚΙΤΣΑΚΗΣ, ΣΤΥΛΟΣ, ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ, ΦΟΥΡΚΗΣ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΓΕΙΤΟΝΑΣ, ΓΑΚΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ, ΤΑΤΣΗΣ.

ΑΚΤΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ(Παπαμιχαήλ Μ.): ΡΑΠΤΗΣ, ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗΣ, ΣΙΑΡΚΟΣ, ΚΙΤΣΑΝΤΑΣ, ΤΖΑΝΑΣ, ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ, ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΑΛ., ΣΚΟΠΗΣ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΑΡΓΥΡΟΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.