Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Οι κορυφαίοι του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής μπάσκετ (17ης αγων.)

Δείτε παρακάτω τους κορυφαίους του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής Μπάσκετ

3ος όμιλος

1) Νίκος Λιόλιος (Μελίκη)

Η Μελίκη πήρε μεγάλη «ανάσα» και σε μεγάλο βαθμό την οφείλει σε αυτόν. Ο πολύπειρος γκαρντ πήρε την «μπακέτα» και άρχισε να… πυροβολεί κατά ριπάς στο καλάθι του Μαντουλίδη, φτάνοντας τους 27 πόντους με πέντε τρίποντα και δείχνοντας έτοιμος να οδηγήσει την ομάδα του στην υπέρβαση της παραμονής. Ο Νίκος Λιόλιος, άλλωστε, είναι από τους κύριους εκφραστείς της αξιέπαινης προσπάθειας της ομάδας του Ιορδάνη Ασλανίδη.

2) Δημήτρης Γεωργίου (Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα)

Έχει καταφέρει να βρει το ρόλο του σε ένα σαφώς πιο «γεμάτο» σύνολο από το περσινό στον ΑΓΣΙ και τα πηγαίνει ξανά περίφημα. Στην εξόρμηση στη Βέροια, ήταν ο πρώτος που οδήγησε την ομάδα του… προς την άλωση, με ένα τρομερό ματς στους 26 πόντους με πέντε τρίποντα, για να μείνει σε θέση ανόδου η ηπειρωτική ομάδα. Ο Δημήτρης Γεωργίου, πολύ περισσότερο, δείχνει ως έφηβος τις ικανότητές του στο να ηγηθεί.

3) Κώστας Νικολόπουλος (Δόξα Λευκάδας)

Αν πάρει το «όπλο» του… άντε να τον σταματήσεις. Για το λόγο αυτόν, άλλωστε, ήρθε το καλοκαίρι στη Λευκάδα, έχοντας καταφέρει μέχρι σήμερα να βοηθήσει στο «ξεκλείδωμα» αρκετών αμυνών, με τους 23 του πόντους με επτά τρίποντα να ξεχωρίζουν στον περίπατο με την Νικόπολη Πρέβεζας. Η επίδοση αυτή του Κώστα Νικολόπουλου, μπορεί να είναι και η μόνη αξιοσημείωτη σε μια τόσο άνετη επικράτηση.

4) Αντώνης Χρύσης (ΑΓΣ Ιωαννίνων)

Είναι αναμφισβήτητα ο ηγέτης αυτής της ομάδας και δε διστάζει ποτέ να το δείχνει, όπως και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Με τους 24 πόντους με ένα τρίποντο, πρόσφερε ένα πολύ άνετο απόγευμα στους συμπαίκτες του, που δεν ανησύχησαν ούτε όταν οι Θεσσαλοί πλησίασαν στην τρίτη περίοδο, βλέποντάς τον σε τέτοια κατάσταση. Όταν παίζει έτσι ο Αντώνης Χρύσης, άλλωστε, οι μεγάλες επιδιώξεις είναι δικαιολογημένες.

5) Δημήτρης Μακρής (Τιτάνες Παλαμά)

Τιμώρησε με κάθε τρόπο τους Ίκαρους Τρικάλων κι έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τον κόουτς Ζαχαρέλη. Ο έμπειρος ψηλός σημείωσε συνολικά 18 πόντους με πέντε τρίποντα, κάνοντας «ζημιά» με κάθε τρόπο, αφού και «μάχες» χαμηλά έκανε δικές του και από μακριά τιμώρησε την αντίπαλη άμυνα, στην καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Αυτό το παιχνίδι του Δημήτρη Μακρή χρειαζόταν πολύ για την… ησυχία των Τιτάνων.

Προπονητής: Χρήστος Κωνσταντινίδης (Καλαμπάκα)

Έχει προσδώσει μια νοοτροπία… νικητή στην ομάδα του, που μπορεί στο τέλος της χρονιάς να σημαίνει και παραμονή. Δεν ήταν εύκολο, έχοντας «κολλήσει» στους μόλις 35 πόντους σε 30 λεπτά και όντες πίσω με διαφορά οκτώ πόντων, οι παίκτες του να επιστρέψουν και κατάφεραν να βρουν παραπάνω από τους μισούς, ήτοι 18, στα επόμενα δέκα λεπτά, για να στείλουν το ματς στην παράταση κι εκεί, με την ψυχολογία στα ύψη, να πάρουν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα κόντρα στον πολύ σκληρό Εύαθλο. Άλλη μια επιτυχία, που πρέπει να πιστωθεί για όλους τους προαναφερθέντες λόγους στον Χρήστο Κωνσταντινίδη, αντιπροσωπεύοντας όλη την ομάδα.

Πηγή: basketa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.