Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

One on One με τον Γιάννη Κίτσιο

Η Χριστουγεννιάτικη Συνέντευξη της Εβδομάδας φιλοξενεί τον αθλητή μας, Γιάννη Κίτσιο που βρίσκεται για 2η αγωνιστική χρονιά στο roster της ομάδας ανδρών. Μίλησε στο AktiosApollonTV για την εμπειρία του στο Σύλλογο και την πορεία της ομάδας.

Αγαπημένος αθλητής μπάσκετ;

Michael Jordan , Δημήτρης Διαμαντίδης

Αγαπημένη ομάδα μπάσκετ;

Jugoplastica 89-91 – Παναθηνα’ι’κός

Αγαπημενος συμπαικτης;

Δεν θα ξεχώριζα κάποιον…ίσως τον Άλεξ (Παπαμιχαήλ) γιατί μου δίνει πολλές assist (γέλια).

Ποιο συμπαίκτη σου δεν θα ήθελες για αντίπαλο;

Τον Ηλία (Τσέτσικας)…κάθε φορά που τον μαρκάρω γυρίζω με καμια 10αριά μελανιές σπίτι (γέλια)

Αναφορικά με τους συμπαίκτες σου, έχετε δημιουργήσει ένα καλό σύνολο, μια παρέα, σε έχει βοηθήσει αυτό στην παρουσία σου στην ομάδα;

Εννοείται ότι το καλό κλίμα στην ομάδα με βοηθάει να ξεπερνάω όλες τις δυσκολίες που προκύπτουν μέσα στη χρονιά και νομίζω το ίδιο ισχύει για όλους μας. Προσωπικά νιώθω πολύ όμορφα που ανήκω στον σύλλογο για 2η χρονιά γιατί κάνω κάτι που αγαπώ πολύ και παράλληλα μαθαίνω και κατανοώ καλύτερα το μπάσκετ.

Είσαι εργαζόμενος και πατέρας. Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να συνδυάσεις τις προσωπικές υποχρεώσεις με αυτές της ομάδας;

Είναι αρκετά δύσκολο να συνδυαστούν και τα δύο. Η οικογένεια μου δείχνει αρκετή κατανόηση αλλά κι εγώ από την πλευρά μου είμαι πάντα δίπλα τους. Σίγουρα αξίζει τον κόπο να είσαι μέλος σε μία τέτοια ομάδα όπως η δική μας.

Ποια θεωρείς πως είναι η πιο σημαντική στιγμή σου και ποιο είναι το όνειρο σου με τη φανέλα του Άκτιου;

Σίγουρα η άνοδος στη β΄ εσκαβδε που κερδίσαμε το 2016-17 , ενώ πιστεύω πως όλα τα παιδιά θέλουμε να παίζουμε ωραίο μπάσκετ και να το χαιρόμαστε και αν έρθει και άλλη μία άνοδος θα είναι ότι καλύτερο.

Όταν σε μια προπόνηση /αγώνα έχεις φτάσει στα όριά σου, ποιος σου δινει το κίνητρο για να συνεχίσεις;

Πιστεύω ότι και ο coach και τα υπόλοιπα παιδιά είναι πάντα δίπλα σου για να σε ηρεμήσουν και να συνεχίσεις πιο δυνατά.

Η ολοκλήρωση του 1ου γύρου βρίσκει την ομάδα 1η στην βαθμολογία. Τι παίζει σημαντικό ρόλο στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας;

Πιστεύω πως σημαντικό ρόλο παίζει η καλή χημεία μεταξύ των παιδιών, το καλό κλίμα στην ομάδα και το επίπεδο των προπονήσεων και της προετοιμασίας μας.

Ποιο είναι το δυνατό σημείο της ομάδας;

Αγωνιστικά θα έλεγα ότι καταφέρνουμε σε κάθε παιχνίδι να έχουμε διαφορετικούς πρωταγωνιστές ενώ και οι καλές σχέσεις που έχουμε όλα τα παιδιά μεταξύ μας βοηθούν στην καλή πορεία μας. Νομίζω ότι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τις άλλες ομάδες είναι ο κορμός παιχτών που έχουμε δημιουργήσει καθώς και η παρουσία του coach Παπαμιχαήλ για 3η συνεχή χρονιά στο τιμόνι της ομάδας.

Προσωπικό σχόλιο για την ομάδα :

Εύχομαι στον Άκτιο Απόλλων πάντα επιτυχίες και να παίζει όμορφο μπάσκετ! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον coach Παπαμιχαήλ που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνίζομαι στην ομάδα(παρά την προχωρημένη ηλικία μου ). Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Νίκο Δημολίτσα που έφτιαξε αυτή την ομάδα και την «τρέχει» σε όλα τα επίπεδα!!! Θέλω επίσης να ευχηθώ Καλές γιορτές σε όλους και ευτυχισμένο το νέο έτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.