Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Eurocup Women: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Νίκη Λευκάδας κόντρα στην Galatasaray

Άνοιξε σήμερα Τετάρτη 24/10 και ώρα 17:00 στο Ahmet Comert Sports Hall της Κωνσταντινούπολης η αυλαία της κανονικής περιόδου του EuroCup Women 2018-19, με το πρώτο παιχνίδι να είναι αυτό μεταξύ της γηπεδούχου Galatasaray και της φιλοξενούμενης Νίκης Λευκάδας όπου οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη με τελικό σκορ 81-61.

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 39-30, 59-50, 81-61

Επόμενη αγωνιστική στις 31/10 και ώρα 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκάδας όπου η Νίκη Λευκάδας θα αντιμετωπίσει την MBA Moscow.

ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ: ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΣΚΟΡ

«Η ομάδα μας σήμερα έπαιξε ένα πολύ καλό παιχνίδι και το σκορ είναι πλασματικό. Τα κορίτσια για 35 λεπτά ήταν πολύ ανταγωνιστικές και εφάρμοσαν ότι είχαμε σχεδιάσει απόλυτα σωστά. Εχουμε πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά μας και πιστεύω πως με τέτοιες εμφανίσεις θα έρθει και κάποια νίκη στον όμιλο που αυτός είναι και ο στόχος μας»

ΜΠΑΛΤΑ: ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

«Παίξαμε πολύ καλά για σχεδόν 35 λεπτά και το τελικό σκορ μας στεναχωρεί. Είχαμε απέναντι μας μια πολύ υψηλού επιπέδου και έμπειρη ομάδα, την περσινή νικήτρια της διοργάνωσης, ενώ για εμάς ήταν το πρώτο ματς στην φάση των ομίλων. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο και θα είμαστε καλύτερες»

Πηγή φώτο: fiba

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.