Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σε τεταμένο κλίμα η Γ.Σ της Νικόπολης- Συνεχίζει ομόφωνα στη Γ Εθνική η ομάδα

 

Στη σημερινή Γενική συνέλευση του Σωματείου της Σ.Κ. Νικόπολης όπου απαρτίστηκε νέο Δ.Σ. όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ, παρευρέθηκαν το παλιό Δ.Σ., μέλη, φίλοι και παίκτες της ομάδας.

Το κλίμα ήταν τεταμένο από την έναρξη ανάμεσα στον κ. Καρασαβόγλου και στον κ. Τσεκούρα με τον κ. Μυζίκο όπου ακούστηκαν κατηγορίες και από τις δυο πλευρές με τους υπολοίπους να ηρεμούν τα πνεύματα ώστε να συνεχιστεί η γενική συνέλευση.

Το λόγο είχε ο πρώην πρόεδρος της Σ.Κ. Νικόπολης κ. Λάκης Καρασαβόγλου όπου τόνισε τα εξής: «Σας καλωσορίζω στην πρώτη γενική συνέλευση όπου είναι τόσο πολυπληθής. Μου αρέσει που υπάρχει ενδιαφέρον προς το σωματείο όπου όλοι φαντάζομαι αγαπάμε και δεν θα μπούμε στην ζυγαριά για το πόσο αγαπάει ο καθένας το σωματείο και μπαίνουμε σε μια διαδικασία ότι όλοι είμαστε στρατιώτες αυτής της ομάδας. Για άλλη μια φορά, για αρκετό καιρό ήμουν σε μια φάση για το αν θα είμαι δοτικός ή εκρηκτικός όπως είναι ο χαρακτήρας μου και αυτήν την φορά θα είμαι δοτικός γιατί πάνω από την ομάδα είναι η οικογένεια μου, το ενδιαφέρον μου είναι για το μέλλον της ομάδας έστω και ακαδημαϊκά και στενοχωριέμαι που δεν ήταν αυτό που ουσιαστικά ήθελα σαν επίτροπος στην δική μου καριέρα και αυτή έχει λήξει. Έχει λήξει όχι τις εννιά του μηνός που παραιτήθηκα αλλά πολύ πιο πριν. Θα ήθελα να ξεχάσω οτιδήποτε δυσάρεστο έχει συμβεί μέσα σε αυτήν την τριετία, θα κρατήσω μονάχα τις καλές στιγμές, αυτές είναι η ουσία γιατί ουσιαστικά δεν είμαστε παράγοντες επαγγελματίες, τον παραγοντισμό τον έχουμε ξεκινήσει για την αγάπη προς το σωματείο, το άθλημα, την πόλη προς τα παιδιά της πόλης κ.λ.π.

Ξεκίνησε μια διαδικασία από το 2015-2016, σεζόν, όπου αναλάβαμε μια ομάδα ανθρώπων, την πορεία και τις τύχες της δηλώσαμε τρία συγκεκριμένα πράγματα. Το πρώτο ήταν να ανεβάσουμε το brand name  της ομάδας το οποίο είχε πέσει αρκετά, να φέρουμε κόσμο στο γήπεδο και να κάνουμε μια ομάδα να είναι αυτοδιαχειριζόμενη στα οικονομικά τα επόμενα χρόνια. Δεν ξέρω τι απ’ όλα αυτά πέτυχαμε και σε τι βαθμό αλλά εγώ είμαι περήφανος για την προσπάθεια που έκανα μαζί με τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου και με έχουν βοηθήσει απίστευτα και μέσα από αυτήν την διαδικασία θεωρώ έστω και σαν πρωτόκολλο ότι στην τριετία πρέπει να κάνουμε ένα απολογισμό με τα θετικά και τα αρνητικά που μπορεί να έχει και να συνεχίσει με νέο αίμα και με πιο νέους ανθρώπους γιατί κάποια στιγμή κουράζει κιόλας η συνεχόμενη φθορά».

Στη συνέχεια ο κ. Καρασαβόγλου προέβη σε απολογισμό αγωνιστικό και οικονομικό.

Ακολούθησαν ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους ενώ ερωτήσεις τέθηκαν και από τους παίκτες που παρευρέθηκαν.

Ο αρχηγός της ομάδας Μιχάλης Παπαμιχαήλ αναφέρθηκε στα δελτία των παικτών αλλά και για το ότι μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία ερώτηση προς τους παίκτες από το προηγούμενο συμβούλιο για την παραμονή τους στην Νικόπολη με αποτέλεσμα να αναγκαστούν Πρεβεζάνοι παίκτες να αποχωρήσουν από την ομάδα σε αλλά σωματεία με την συμπεριφορά του σωματείου να είναι απαράδεκτη όπως τόνισε. Μάλιστα, όπως πρόσθεσε,  με τους Γεωργάκη, Βαγενά και Αργυρό να έχουν επιστρέψει τα δελτία στην Λευκάδα και με Μπάλλα, Τσιτσώνη, Νίκα και τον ίδιο που θα φύγει να είναι μείον εφτά δελτία η ομάδα και να απορεί πως θα κατεβεί αυτή η ομάδα στην Γ Εθνική και πότε θα βρούν παίκτες να παίξουν.

Ο Τσιτσώνης έθεσε την ερώτηση από πού μπορεί να πάρει το δελτίο εφόσον του έχει γίνει κάποια πρόταση από άλλη ομάδα με τον ίδιο να έχει καταλυτική ημερομηνία για αύριο Δευτέρα να μεταβεί σε άλλο σωματείο, με το προεδρείο να τονίζει ότι αυτό είναι ένα θέμα που θα λυθεί εφόσον υπάρξει νέο Δ.Σ. μετά την γενική συνέλευση.

Από την μεριά του Μπάλλα ξεκαθαρίστηκε ότι ούτε αυτός ούτε ο Νίκας δεν ήθελαν να φύγουν απλά αναγκάστηκαν γιατί αύριο Δευτέρα είναι η τελική ημερομηνία που οι οχταετίες μπορούν να κλείσουν χωρίς την συγκατάθεση του σωματείου. Με το προεδρείο της γενικής συνέλευσης να συμφωνεί με τους παίκτες για την κίνησή τους.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο κ. Μυζίκος όπου αναφέρθηκε στις ημερομηνίες για τις μεταγραφές των παικτών αλλά και για τις οχταετίες ενώ αναφέρθηκε και στην αυριανή ημέρα όπου πρέπει η Νικόπολη να δηλώσει συμμετοχή στην Γ Εθνική. Στη συνέχεια αναφέρθηκε ότι  Νικόπολη θα παίξει και μπορεί να παίξει στην Γ Εθνική κατηγορία με παιδιά δικά της, ενώ τέλος έκλεισε με τον απολογισμό των ακαδημιών (αγωνιστικό και οικονομικό).

Ο κ. Σουλιώτης από την μεριά του είπε τα εξής: «Το οικονομικό κομμάτι που διαχειρίστηκε έως τώρα η ομάδα είναι σε πάρα πολύ κατάσταση, αν θα μπορούσε να ήταν κάπου καλύτερα θα ήταν οργανωτικά, γιατί οργανωτικά ήμασταν σε πολύ κακό επίπεδο και από τα μέσα της περιόδου και επικοινωνιακά ήμασταν σε κάκιστο. Θα συμφωνήσουμε όλοι μαζί σαν γενική συνέλευση αυτό το οποίο είναι το κυρίαρχο, εάν αύριο το πρωί δηλώσουμε ότι αγωνιζόμαστε στην γ κατηγορία και αν τους οικονομικούς απολογισμούς τους δεχόμαστε και τους ψηφίζουμε», με τον κ. Κωνή να τονίζει ότι αυτό πρέπει να γίνει ομόφωνα, το οποίο και έγινε από τους παρευρισκόμενους.

Ο κ. Σουλιώτης στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αυριανή αίτηση για την συμμετοχή της Νικόπολης στην Γ Εθνική και αν είναι να πέσουμε είπε του χρόνου να πέσουμε αγωνιστικά όπου όλοι αποδέχτηκαν την συμμετοχή της Νικόπολης στην Γ Εθνική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.