Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με ελλιπές ρόστερ αντιμετώπισε η Νικόπολη τον Ιωάννινα Β.C στο σημερινό φιλικό.

Η ομάδα της Νικόπολης  στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής 2017-2018 αντιμετώπισε σήμερα Κυριακή 10/09 και ώρα 16:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας  σε φιλικό αγώνα την ομάδα Ιωάννινα B.C, που φέτος θα αγωνίζεται στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ.

Η ομάδα της Νικόπολης είχε μέτρια εμφάνιση στο σημερινό φιλικό λόγω κούρασης, απόρροια της προετοιμασίας και των συνεχόμενων φιλικών αλλά και του γεγονότος ότι η ομάδα δεν έχει δέσει ακόμα λόγω των πολλών τραυματισμών, αφού σήμερα δεν αγωνίστηκε ο Βαγενάς λόγω τραυματισμού ενώ δεν πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής ο Αργυρός και ο Κακιούζης που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Τα συμπεράσματα του για τη συνέχεια έβγαλε ο προπονητής κ. Παπίρης που δοκίμασε παίχτες και σχήματα ενώ έδωσε και χρόνο συμμετοχής στους μικρούς.

Το παιχνίδι έληξε 63-63 ενώ δεν υπήρξε παράταση λόγω επόμενου προγραμματισμένου φιλικού, άλλωστε στα φιλικά μικρή σημασία έχει το σκορ.

Επόμενο φιλικό στην Πάτρα με την ΕΑ Πατρών, ομάδα Γ Εθνικής.

Τα δεκάλεπτα: 21-13, 34-32, 54-46, 63-63

Σ.Κ Νικόπολη (Παπίρης) : ΑΡΓΥΡΟΣ,ΤΣΙΤΣΩΝΗΣ,ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ,ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ,ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ,ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ,ΝΙΚΑΣ, ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΠΑΚΑΛΗΣ,ΜΠΑΛΛΑΣ

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.