Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ξεκίνησε η προετοιμασία των κοριτσιών όλων των αγωνιστικών τμημάτων της Νικόπολης

Την προετοιμασία τους μέσα σε θετικό κλίμα για μια νέα χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 4/9 και ώρα 18:30 τα κορίτσια όλων των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου της Νικόπολης (γυναίκες, νεανίδες, κορασίδες, μίνι κοριτσιών) στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας <<Αθανασία Τσουμελέκα>>.

Η προπόνηση της φυσικής κατάστασης, που ξεκίνησε σήμερα, θα γίνει για τρεις μέρες στο Δημοτικό Στάδιο και θα συνεχιστεί στο  ΔΑΚ Πρέβεζας και στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Λυκείου. Προπονητής φέτος θα είναι ο  Κώστας Αντύπας, ενώ βοηθός προπονητή η Έφη Παππά.

 

Στην πρώτη των κοριτσιών παρευρέθηκε και ο κ. Θεόδωρος Μυζίκος, υπεύθυνος υποδομής του Σ.Κ Νικόπολης, όπου μας είπε τα εξής: << Το γυναικείο μπάσκετ στην Πρέβεζα έχει ξεκινήσει πριν από 4 χρόνια, προσπαθούσαμε και στα πρωταθλήματα της υποδομής φτάναμε πάντα το βασικό στόχο να μπαίνουμε στην τετράδα και μπαίναμε πάντα στην τετράδα, παίξαμε και αρκετούς τελικούς. Από φέτος θα είναι προπονητής ο Κώστας ο Αντύπας με βοηθό την Έφη Παππά. Θα λάβουμε μέρος σε τρία πρωταθλήματα, στο πρωτάθλημα νεανίδων, κορασίδων και στο πρωτάθλημα μίνι κοριτσιών και ο στόχος θα είναι πάλι αυτός, να προσπαθήσουμε να μπαίνουμε στην τετράδα των ομάδων της ΕΣΚΑΒΔΕ. Έχουμε αρκετό υλικό, τα κορίτσια είναι σαφώς βελτιωμένα, έχουν μάθει μπάσκετ αυτό το διάστημα και μέσα από την εμπειρία αυτή θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Ξεκινάμε σήμερα από το Δημοτικό Στάδιο, τρεις μέρες θα διαρκέσει η προπόνηση εδώ, η προετοιμασία δηλαδή της φυσικής κατάστασης και μετά θα πάμε στο ΔΑΚ Πρέβεζας και θα κάνουμε και στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Λυκείου που μας εξυπηρετεί. Πιθανότατα θα κατεβάσουμε και ομάδα γυναικών, στηριζόμενη κυρίως σε νεάνιδες, θα κάνουμε και αυτή την προσπάθεια, , αν το καταφέρουμε θα είναι και αυτό μια μεγάλη επιτυχία. Καλή χρονιά να έχουμε! >>

Δεν έχει επιλεχθεί συλλογή ή η συλλογή έχει διαγραφεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.