Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Επιβλήθηκε ο Άκτιος Απόλλων του ΑΟ Λούρου σε ένα ματς με ένταση και αποβολές (Φώτο-Vid)

Η ομάδα του Άκτιου Απόλλων επέστρεψε σήμερα Σάββατο 24/2 στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του 2ου γύρου της Β ΕΣΚΑΒΔΕ Ανδρών (Β  όμιλος) υποδέχτηκε στο ΔΑΚ Πρέβεζας, τον ΑΟ Λούρου.

Σε ένα ματς με πολλά νεύρα, αποβολές και ένταση, η ομάδα του Άκτιου Απόλλων δεν έχασε σε κανένα σημείο του αγώνα το προβάδισμα και περνώντας ένα εύκολο απόγευμα πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με σκορ 84-29.

Στο 8’ λεπτό του Α δεκαλέπτου αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή ο παίχτης του ΑΟ Λούρου Λαδιάς Δ., λόγω έντονης λογομαχίας και απειλών με τον προπονητή του Άκτιου Απόλλων.

Οι παίκτες του coach Παπαμιχαήλ θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να πετύχουν το απόλυτο των νικών στις 3 αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ώστε να εξασφαλίσουν την 3η θέση έχοντας και μαθηματικές ελπίδες για την είσοδο τους στη Β’ φάση.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Άκτιου Απόλλων ταξιδεύει στην Κόνιτσα όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Αίαντα Περιβλέπτου.

Τα δεκάλεπτα: 29-3, 50-8, 64-13, 84-29.

Άκτιος Απόλλων (Παπαμιχαήλ Μ.): Παπαμιχαήλ Α.(7), Ζώης(7), Σιάρκος(1), Θεοδωρακάκος (12), Γκόπης(4), Τζάλλας(13), Σκαμνέλος(4), Σουλιώτης Α.(18),  Κίτσιος(8), Ευθυμίου(2), Αργυρός(2), Τσέτσικας(6).

Α.Ο Λούρου(Μπίρης Χ.):Λαδιάς(3), Πέτρου(3), Χριστιάς(2), Γιώτης(1), Σιγιάννης, Σουρδής(1), Κονάκης(11), Μπεκιάρης, Νάσης, Μπαμπαλιάμης(2), Κοψάρης, Κόττης(8).

Δεν έχει επιλεχθεί συλλογή ή η συλλογή έχει διαγραφεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.