Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

«Μπάμ» με Παναγιώτη Τσατάλα για Α.Ο Βόνιτσας- Δείτε το ρόστερ

Η ομάδα του Α.Ο Βόνιτσας θέλοντας να πρωταγωνιστήσει φέτος στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΒΔΕ 2016-2017 προχώρησε σε μια μεταγραφή που θα συζητηθεί.

Ο Παναγιώτης Τσατάλας που θα ενσωματωθεί στο ρόστερ της ομάδας στις 13 Σεπτεμβρίου έχει αγωνιστεί σε Α.Ο Αγρινίου, Ιπποκράτη Κω και Β Εθνική, ενώ  πριν από τον Α.Ο. Αγρινίου έπαιξε για δύο χρόνια στην Α’ Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α. με τον Ερμή Πειραιά και παλαιότερα στον Άλιμο, ενώ έχει ξεκινήσει το μπάσκετ από τα τμήματα υποδομής του Πανελληνίου. Ο 26χρονος γκάρντ με ύψος 1.92 παλιότερα είχε βρεθεί μάλιστα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο Μίτσιγκαν, προκειμένου να παρακολουθήσει ένα διετές πρόγραμμα στο Kirtland Community College, αμερικάνικο κολέγιο Β Κατηγορίας.

Μέχρι στιγμής ο νέος προπονητής της ομάδας Νεκτάριος Βαβέτσης έχει στη διάθεση του τους Γεωργούλα Κώστα, Λουκά Θειακό, Καραμπά Γιάννη, Βαβέτσης Δημήτρης, Σολδάτο Γιώργο, Τζεφριό Στάθη, Βασιλειάδη Αλέξανδρο, Παπαγιάννη Γιάννη, Βασιλάκο Κώστα, Περλή Αποστόλη, Γάκης Βαλάντης ενώ θα ενσωματωθεί και ο Παναγιώτης Τσατάλας και αναμένονται ακόμη και άλλες δυο μεταγραφές.

Πρόεδρος της ομάδας ο Τσιλιγιάννης Δημήτρης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.