Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Στα 5” πήρε τη νίκη η Νικόπολη κόντρα στη Δόξα Πύρρου.

Νικηφόρο πέρασμα από την 5η στροφή του Β΄ Ομίλου των Εφήβων της ΕΣΚΑΒΔΕ είχε ο Σ.Κ. Νικόπολη κόντρα στην Δόξα Πύρρου Άρτας σ΄εναν αγώνα για γερά νεύρα με τα τελευταία δευτερόλεπτα να αναδεικνύουν τον νικητή.

Το τζάμπολ έγινε στις 15:00 στο ΔΑΚ Πρέβεζας με τις δυο ομάδες να κοντράρονται από τα πρώτα δευτερόλεπτα και να είναι στον πόντο με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το πρώτο δεκάλεπτο με διαφορά ενός πόντου(13-14). Στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο και μετά από καλή άμυνα και εύστοχες επιθέσεις οι γηπεδούχοι βγήκαν νικητές με τη διαφορά στους εφτά πόντους μπήκαν στο τέταρτο δεκάλεπτο που θύμιζε τελικό, με τους φιλοξενούμενους να ψαλιδίζουν τη διαφορά και να φτάνουν 45-45 4΄πριν το τέλος του αγώνα. Από εκεί και πέρα οι δυο ομάδες πάλεψαν να πάρουν τον αγώνα. Ο Παπαχρήστος ευστόχησε σε δίποντο 5” πριν τη λήξη του αγώνα, διαμορφώνοντας το 52-50 και με μια καλή άμυνα στη συνέχεια πήραν το ροζ φύλλο του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 13-14, 32-26, 42-35, 52-50.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΓΑΛΗΝΑΣ Β. – ΓΑΛΗΝΑΣ ΧΡ.

Σ.Κ. Νικόπολη (Παπαμιχαήλ): Λιόντος, Παπαχρήστος, Τσιμπίδας, Ζάβρας, Κασκάνης, Παπίρης, Αθανασίου, Πατακιάρας, Παππάς, Παπαγεωργίου, Μοσχόπουλος.

Δόξα Πύρρου Άρτας (Γυφτοκώστας): Γκολομάζος, Γεωργόπουλος, Πρίφτης, Καπελάνος, Φούκας, Δήμος, Τσάρης, Σακκάς, Βελέγκας, Ζαχάρης, Μουσαβέρες, Μπάλας.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.