Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ολοκληρώθηκε το 4ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πέτα – Σήκωσαν την κούπα οι Κατσαπλιαραίοι (Photo).

Ολοκληρώθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία το 4ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πέτα, με τους Κατσαπλιαραίους από την Πρέβεζα να σηκώνουν την κούπα νικώντας στον τελικό τους Καληνυχτάκηδες με 11-9.

Το τουρνουά διοργάνωσαν οι Νέες και Νέοι του Πέτα Άρτας μαζί με την Αδελφότητα Πέτα, τους Φιλέλληνες Πέτα, τον Μορφωτικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Πέτα και τον Δήμο Νικολάου Σκουφά, στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου και η συμμετοχή ήταν δωρεάν, αφού είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Ένα τριήμερο γεμάτο μπάσκετ που ξεκίνησε την Πέμπτη με τα παιχνίδια των ομίλων και ολοκληρώθηκε χθες με την τελική φάση της διοργάνωσης.

Με τη λήξη νικητές και ηττημένοι αλλά και φίλοι του μπάσκετ που βρέθηκαν να στηρίξουν τις προσπάθειες όλων των ομάδων, έγιναν μια παρέα και φωτογραφήθηκαν στο κέντρο του γηπέδου μαζί με τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν για το κοινωνικό παντοπωλείο της ενορίας του Αγίου Γεωργίου Πέτα.

Ακολούθησαν οι απονομές των μεταλλίων στις 3 πρώτες ομάδες του τουρνουά με τους Παλιοπράτνες να καταλαμβάνουν την 3η θέση, τους Καληνυχτάκηδες την 2η και τους Κατσαπλιαραίους των Ροντογιάννη Γιάννη, Βαγγέλη Αναγνώστου, Πάνο Τσώλη και Γιώργο Ζήκο να σηκώνουν την κούπα του τουρνουά.

Δόθηκαν επίσης αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.