Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

“Πολύ” Μπάσκετ και αυτό το Σαββατοκύριακο (10-11/3)

Το Σάββατο 10 Μαρτίου στις 15:15 στο Νέο Κλειστό Ιωαννίνων, ο Θρύλος Ιωαννίνων υποδέχεται τις κορασίδες της Νικόπολης. Μια εξαιρετικά σημαντική συνάντηση για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος κορασίδων αφού «βγαίνουν» τα ζευγάρια των προημιτελικών. Στις 16:ΟΟ μ.μ την ίδια ημέρα στη Φιλιππιάδα η ομάδα μίνι αγοριών του Α.Ο Ζηρού υποδέχεται την Σ.Κ Νικόπολη για το πρωτάθλημα μίνι αγοριών, στο οποίο η ομάδα της Νικόπολης είναι αήττητη μέχρι στιγμής.
Την ίδια ημέρα στην Πρέβεζα στις 15:00 μ.μ η  Νικόπολη φιλοξενεί τον ΑΓΣΙ για το πρωτάθλημα παίδων. Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ των δυο πρώτων του ομίλου του Βορρά, στο οποίο οι παίδες της Νικόπολης συνεχίζουν έξι μήνες αήττητοι. Στις 17:00 ο Άκτιος Απόλλων θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ Πρέβεζας τον Α.Σ. Μολοσσών Ιωαννίνων στα πλαίσια της προ-τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ανδρών Β Κατηγορίας ΕΣΚΑΒΔΕ.
Την Κυριακή 11/3 στις  17:00 μ.μ στο ΔΑΚ Πρέβεζας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την Νικόπολη όπου υποδέχεται τον ΑΠΣ Πτολεμαΐδα για την 6η αγωνιστική του Β Γύρου του 3ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Γ Εθνικής Ανδρών. Οι παίχτες της Νικόπολης ψάχνουν όσο ποτέ την νίκη που θα αναπτερώσει το ηθικό τους μετά τα αρνητικά αποτελέσματα. Η νίκη είναι μονόδρομος, ίσως το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς για τους παίχτες του coach Μυριούνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.