Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Είδα τι σφύριξες – Του Περικλή Βασιλάκη (Δεν δόθηκαν δύο πέναλτι στην ΑΕΚ)

Αρκετά τα διαιτητικά λάθη και στην 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League:

ΛΑΜΙΑ –ΠΑΟΚ

Καλώς δεν δόθηκε πέναλτι στο χέρι του Βαρέλα.

ΑΕΚ- ΞΑΝΘΗ

Στο 2’ και στο 4’ έπρεπε να καταλογισθούν πέναλτι σε ανατροπές του Χριστοδουλόπουλου και του Λιβάια. Στο πρώτο γκολ της ΑΕΚ υπάρχει οφσάιντ και δεν έπρεπε να μετρήσει. Κανονικό το τρίτο γκολ της ΑΕΚ, ενώ λανθασμένα κόπηκε με οφσάιντ ο Γιακουμάκης στο 84’.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σε χέρι του Γκιοατά, κακώς δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, ενώ καλώς άφησε ο διαιτητής το παιχνίδι να συνεχιστεί στη φάση με το μαρκάρισμα στον Ζιλέ αλλά και στην προσπάθεια του Μιραλάς, καθώς εκεί δεν υπήρξε παράβαση.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ορθά δεν  καταλογίστηκε γκολ στην προσπάθεια του Μανιά που χρησιμοποίησε το χέρι του. Δεν έγινε πέναλτι υπέρ του Αστέρα Τρίπολης στις καθυστερήσεις.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Το γκολ του Λεονάρντο έπρεπε να μετρήσει στο 8’, ενώ είναι καθαρό το γκολ του Μαρκόφσκι. Το πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού σωστά καταλογίστηκε και καλώς δόθηκε αρχικά κίτρινη και στη συνέχεια κόκκινη κάρτα στον Επασί.

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Καθώς δεν βοηθά η τηλεοπτική λήψη, υπάρχουν ερωτηματικά για το γκολ που πέτυχε ο Απόλλων Σμύρνης και δεν καταλογίσθηκε, καθώς χρεώθηκε οφσάιντ, αλλά η αμφιβολία πάντα είναι υπέρ του επιτιθέμενου. Κανονικό το δεύτερο γκολ της Κέρκυρας.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δεν ήταν σωστός ο πειθαρχικός έλεγχος από τον διαιτητή.

ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Δεν υπήρξαν σοβαρές  αμφισβητούμενες διαιτητικές αποφάσεις. Προβλήματα παρατηρήθηκαν, ωστόσο, στον πειθαρχικό έλεγχο των ποδοσφαιριστών και στον καταλογισμό των καρτών.

 

Το GoSports.gr μετά την συνεργασία με την εφημερίδα Livesport της Δευτέρας  θα φιλοξενεί πλέον κάθε Δευτέρα την αρθρογραφία του κ. Περικλή Βασιλάκη, πρώην διαιτητή FIFA και καθηγητή διαιτησίας ,όπως υπάρχει και στην εφημερίδα, στην οποία ο κ. Βασιλάκης κάνει αναφορά στα αξιοσημείωτα διαιτητικά σφάλματα της αγωνιστικής που πέρασε.

Ευχαριστούμε την εφημερίδα Livesport της Δευτέρας όπου μας παραχώρησε το δικαίωμα αναπαραγωγής του άρθρου του κ. Βασιλάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.