Σύμφωνα με πληροφορίες του Gosports.gr και μετά το τελευταίο ρεπορτάζ μας από τη 2η Γ.Ε (Δείτε ΕΔΩ), η ομάδα δεν πήρε την απάντηση που περίμενε από τον Δήμαρχο Πάργας κ. Νικόλαο Ζαχαριά, καθώς οι δυο κατασκευαστικές δε τα βρήκαν μεταξύ τους, οπότε το πρόβλημα παραμένει άλυτο.

Δείτε τι είχαν πει οι Αντιδήμαρχοι Πάργας κ. κ. Δημήτριος Μπούσιος και Σπύρος Πιτσαρός στη 2η Γ.Σ, σε περίπτωση που οι δυο αντίδικοι δεν έλυναν το θέμα μεταξύ τους: ” Αν αυτό δεν συμβεί θα ακυρωθεί η διαδικασία και το έργο θα μπει σε καινούργια προκήρυξη. Θα πάει σαν έργο και όχι ως προμήθεια με το χρόνο ολοκλήρωσης να μην υπερβαίνει τους 6 μήνες. Οτιδήποτε μπορεί να παραπεμφθεί και να κερδηθεί χρόνος θα γίνει.”

Η ομάδα πλέον βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί και μετά τη λήξη της θητείας του Δ.Σ είναι ακέφαλη. Η  προσπάθεια να κρατηθεί μια ομάδα χωρίς γήπεδο, περιπλανώμενη από εδώ και εκεί, είναι μεγάλη δεδομένου και τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, με ελάχιστους να πιστεύουν ότι το πρόβλημα του γηπέδου θα λυθεί άμεσα.

Η απερχόμενη διοίκηση αποφάσισε, μετά από παρότρυνση φιλάθλων και με επικεφαλής της πρωτοβουλίας τον Σταύρο Σιάνο, να καλέσει μια τελευταία φορά, σε 3η Γ.Σ, σαν ύστατη προσπάθεια, όποιον πραγματικά αγαπάει την ομάδα, καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, την Τρίτη 9/6 και ώρα 18:30 στο Πνευματικό Κέντρο Πάργας, με σκοπό την εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης.

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας: 

”Μετά από τις δυο άκαρπες γενικές συνελεύσεις και την απροθυμία του φιλάθλου κόσμου,όπως και παλαιών και νέων παραγόντων για να συμμετέχουν στο νέο ΔΣ του συλλόγου,αφού κανείς φορέας δεν εγγυάται την επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα,το Δημοτικό Στάδιο Παργας Β.Ε. ΒΑΣΙΛΑ,η απερχόμενη διοίκηση αποφάσισε,μετά από παρότρυνση φιλάθλων και με επικεφαλής της πρωτοβουλίας τον Σταύρο Σιανο,όπως καλέσει για 3η και τελευταία όμως φορά,σε νέα Γ.Σ. την Τρίτη 09/06/2020 και ώρα 18:30 στο Πνευματικό Κέντρο Παργας,με σκοπό τις διεργασίες για την εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης,σαν ύστατη προσπάθεια,προτού οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο με ότι αυτό συνεπάγεται. Για τον λόγο αυτό,καλούνται όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς του τόπου (Δήμος,Κληροδότημα Βασιλα κλπ)για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης.
Τώρα είναι η ώρα να αποδείξουν όλοι το πραγματικό ενδιαφέρον,εμπράκτως”