Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το Δήμο της Καρδιάς μας η Γιώτα Ροντογιάννη

Μια ακόμη δυναμική γυναικεία παρουσία για την παράταξη του Νίκου Γεωργάκου είναι αυτή της δραστήριας γυμνάστριας Γιώτας Ροντογιάννη που είναι υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Πρέβεζας για τον ”Δήμο της Καρδιάς μας”.

Η ίδια στο μήνυμά της ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου αναφέρει:

Με χαρά ανταποκρίθηκα θετικά στην τιμητική πρόταση του Δημάρχου κ. Γεωργάκου, να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Ο Δήμος της Καρδιάς μας!” στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Είμαι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα (Ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί, γενικής γυμναστικής και ειδικής αγωγής). Πιστεύω ότι ήρθε η κατάλληλη ώρα να ασχοληθώ πιο ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς, αυτοί που με γνωρίζουν, ξέρουν την συμμετοχή μου σε αρκετές ομαδικές δράσεις στον αθλητισμό και στα πολιτιστικά του τόπου μας και ξέρουν ότι πάντα ήμουν οπαδός της συνεργασίας και της επιτυχίας μέσα από κοινές δράσεις.

Ξέρουν ότι ήμουν πάντα αυτή που πρότεινε και παρότρυνε να κάνουμε “όλοι μαζί πράξη”, όποια ιδέα έπεφτε στο τραπέζι.
Στόχος μου η υλοποίηση αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Ο Αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό και σαν τέτοιο πρέπει να προσφέρεται σε όλους καθώς είναι δικαίωμα των πολιτών, από τη νεολαία μας ως την τρίτη ηλικία!Κοινός μας παρονομαστής είναι η αγάπη του τόπου μας, Η πόλη της Πρέβεζας.
Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να εκπροσωπείς τους συμπολίτες σου και να αγωνίζεσαι για αυτούς!
Με εκτίμηση
Ροντογιαννη Παναγιώτα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ