Με το συνδυασμό «Δημοκρατική Συνεργασία» του νυν Δήμαρχου και εκ νέου Υποψήφιου κ. Χρήστου Μπαΐλη ο νοσηλευτής Τ.Ε κ. Δημήτρης Κόττας. Ο κ. Κόττας θα είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην ΔΕ Ζαλόγγου, στο πλευρό του κ. Μπαΐλη για ένα αγώνα δίκαιο και νικηφόρο, θέλοντας να βάλει και αυτός ένα λιθαράκι στην βελτίωση του Δήμου μας.

Δείτε την ανακοίνωση του κ. Κόττα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

Φίλοι συνδημότες,

Γνωρίζετε ότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο δύσκολη για όλους μας. Αποφάσισα, μετά από σκέψη, να ασχοληθώ με το Δήμο για τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο, όμως υπάρχουν δυνατότητες παρέμβασης.

Ο τόπος μας, η πόλη της Πρέβεζας και τα δεκάδες χωριά γύρω της, είναι μοναδικός όπως και οι άνθρωποι που ζούμε και μοχθούμε καθημερινά σ’ αυτόν. Οι δυνατότητές του τόσο πολλές όσες και οι άπειρες ομορφιές του που μας γεμίζουν ελπίδα και κουράγιο.

Περισσεύουν όμως και τα προβλήματα στα οποία ο Δήμος μπορεί να δώσει λύσεις, με γνώση, με πολλή δουλειά και σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τους φορείς της περιοχής.

Ώστε μαζί να προχωρήσουμε σε:

  • Παρέμβαση και ολοκλήρωση των επαρχιακών δρόμων
  • Αντικατάσταση των απαρχαιωμένων δικτύων ύδρευσης
  • Ανάπτυξη της δημοτικής συγκοινωνίας και σύνδεσης των χωριών με την Πρέβεζα
  • Ανάπτυξη του αγροτικού προϊόντος με συγκεκριμένες παρεμβάσεις από την παραγωγή έως την πώληση
  • Επέκταση του σχεδίου πόλεως σε καινούργιες περιοχές
  • Ολοκληρωμένο σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης (προβολή τουριστικού προϊόντος, διοργάνωση δραστηριοτήτων, πολιτική εξωστρέφειας του Δήμου)

Αγαπητοί συνδημότες

Με αυτά στο μυαλό μου αποφάσισα την κάθοδό μου στις δημοτικές εκλογές, σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ του νυν Δημάρχου και ξανά υποψηφίου Χρήστου Μπαΐλη.

Παρά τις δυσκολίες, με πίστη στις δυνατότητές μας και σχεδιασμό για την επίλυση των προβλημάτων, μπορούμε να χτίσουμε το μέλλον που αξίζει σε εμάς και στα παιδιά μας. Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω, γνωρίζετε τη δουλειά και τους μόχθους της ζωής μου, γνωρίζω τα προβλήματα και τις ελπίδες σας, τα μοιραζόμαστε πολλά χρόνια τώρα. Γι’ αυτό και ζητώ τη στήριξή σας, για να δώσουμε μαζί έναν αγώνα δίκαιο και γι’ αυτό νικηφόρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.