Αμέσως μετά τη παρουσίαση των πρώτων 25 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων η ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ για τα χωριά και τη πόλη ξεκίνησε περιοδείες ενημέρωσης . Κλιμάκιο υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της κίνησης με τη διακήρυξη της παράταξης στο χέρι περιόδευσαν τη Κυριακή 7/4 στη παραλία της Πρέβεζας.

Στη συνέλευση της παράταξης που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα θα αποφασιστεί όλο το πρόγραμμα της προεκλογικής μας καμπάνιας.

Οι υποψήφιοι της ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ θα δώσουν τη μάχη για να εκπροσωπηθούν στο νέο δημοτικό συμβούλιο, για να αναδείξουν μέσα σε αυτό τα συμφέροντα των εργαζομένων, των ανέργων, των φτωχών και της νεολαίας της πόλης και των χωριών μας.

Απευθύνουν πλατύ κάλεσμα αγωνιστικής συσπείρωσης και συνεργασίας σε όλες/όλους οι οποίες/οι συναντήθηκαν μαζί μας τα τελευταία χρόνια στα κοινωνικά και πολιτικά μέτωπα. Σε όλες/όλους οι οποίες/οι έχουν σιχαθεί τους διάφορους κεντρικούς και τοπικούς δήθεν «Μεσσίες» της αστικής πολιτικής.

Σε όλες/όλους οι οποίες/οι θέλουν μαζί μας να πάρουν τις γειτονιές τους και τις ζωές τους στα δικά τους χέρια

η συντονιστική επιτροπή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.