Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Θρίαμβος Λούρου ο οποίος αντιμετώπισε σήμερα Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 16:00 στο δημοτικό στάδιο Φιλιππιάδας τον Εθνικό για την 1η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Σε ένα ματς που για πολλούς ήταν το ντέρμπι της αγωνιστικής, σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στην περιοχή και της βροχόπτωσης, η ομάδα του Μάκη Δήμα προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με σουτ του Γεωργίου, ενώ μάλιστα λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Δήμας Χ. με κεφαλιά έγραψε το 0-2.

Στην επανάληψη καμία από τις δυο ομάδες δε μπόρεσε να βρει δίχτυα, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει νικητή τον Θρίαμβο Λούρου, παίρνοντας τους τρεις πρώτους βαθμούς τους πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 9 παίχτες, αφού οι Νάστος και Korreshi αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη).

Διαιτητής: ΦΙΤΣΑΣ Β.

Βοηθοί: ΤΣΟΓΚΑΣ Α. – ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ Η.

Εθνικός Φιλιππιάδας(Παπαδήμας): ΒΑΡΕΛΗΣ, ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ, KORRESHI, ΜΠΕΖΕΒΕΓΚΗΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ, ΓΟΥΛΑΣ, ΝΙΚΟΥ(46’ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΣ), ΛΑΙΝΑΣ, ΚΟΛΙΟΣ(42’ ΝΑΣΤΟΣ), ΜΙΧΑΛΗΣ, CJAPI.

Θρίαμβος Λούρου(Δήμας): ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΑΝΟΥ, ΝΤΕΛΗΣ, ΔΗΜΑΣ Χ., ΔΗΜΑΣ Δ.(67’ ΖΑΚΚΑΣ), ΓΚΙΝΗ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ(85’ ΣΑΚΚΟΣ), ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ, ΛΑΠΠΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ(85’ ΣΙΩΡΟΣ), ΚΟΥΣΗΣ(76’ ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ).