Ξεκίνησαν οι εργασίες για το στήσιμο του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στην Πρέβεζα

0

Συνεργεία ξεκίνησαν να στήνουν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς στην Πρέβεζα σε νέο χώρο, στο μικρό πάρκινγκ επί της οδού Θεοφάνους και 21ης Οκτωβρίου(πρώην Γκλόρια), που θα φιλοξενήσει την “καρδιά” των Χριστουγεννιάτικων δράσεων που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Πρέβεζας από τις 14 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου 2020.

Όλο το Ιστορικό Κέντρο (από την Πλατεία Δικαστηρίων μέχρι την οδό Καρυωτάκη και την οδό 21ης Οκτωβρίου έως τη Μπιζανίου) θα φωταγωγηθεί ενώ όλοι οι δρόμοι θα καταλήγουν στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό όπου τα παιδιά θα μπορούν (δωρεάν) να φτιάχνουν Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, να διαβάζουν παραμύθια, να συμμετέχουν σε θεατρικά δρώμενα, δράσεις και παιχνίδια , να φτιάχνουν και να γεύονται γλυκίσματα και βέβαια να έχουν την πολυπόθητη συνάντηση με τον Άγιο Βασίλη.

Στο “Χριστουγεννιάτικο χωριό της Χαράς” Θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις (μουσική, χορός, θέατρο κλπ) καθώς και Βazzar απο τα σχολεία του Δήμου. Επίσης πολιτιστικοί Σύλλογοι θα μπορούν να παρουσιάσουν χορούς , ήθη και έθιμα, ενώ φέτος στον χώρο θα υπάρχει και παγοδρόμιο.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο δείχνουν πως ξεκινάει να “μυρίζει” Χριστούγεννα στο κέντρο της πόλης ενώ οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σταδιακά τις επόμενες ημέρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.