Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Πολύγλωσσο της Μαρίας Τούση – Έναρξη μαθημάτων 18/9

Το Poliglwsso παρέχει το ιδανικό μάθημα σε ολιγομελή τμήματα (4-8 ατόμων).

Στο κέντρο ασχολούνται με κάθε μαθητή ξεχωριστά αφού καθένας έχει τις δικές του ανάγκες και ιδιαιτερότητες και με βάση αυτά τα στοιχεία σκιαγραφούν το ακαδημαϊκό του προφίλ, παρακινώντας τον να εξελίσσεται συνεχώς μέσω της ευγενούς άμιλλας.

Mελετώντας τους στόχους και τις φιλοδοξίες κάθε μαθητή, επιλέγουν γι’ αυτόν το κατάλληλο πρόγραμμα για την επίτευξη των στόχων αυτών, παρακινώντας τον να εξελίσσεται συνεχώς μέσω της ευγενούς άμιλλας.

Τα χρονοδιαγράμματα είναι ρεαλιστικά αλλά και ευέλικτα και ορίζονται με βάση την ηλικία των σπουδαστών και το επίπεδο δυσκολίας της ύλης ή του πτυχίου.

Στο κέντρο ακολουθείται αυστηρά συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, προκειμένου να καλύπτεται η διδακτική ύλη ανά επίπεδο και σε πραγματικές ώρες.

ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ!

Αυτό που τους κάνει ξεχωριστούς για όσους δεν το έχουν ξανακούσει είναι ο Neuro-Linguistic Programming, (Νεύρο-Γλωσσικός Προγραμματισμός).

Είναι μία καινοτόμα μέθοδο διδασκαλίας με χρήση Neuro-Linguistic Programming (Νεύρο-Γλωσσικός Προγραμματισμός) που βοηθάει τους ανθρώπους να εντοπίζουν και να πετυχαίνουν τους στόχους τους, μέσα από αυτογνωσία και καλύτερη επικοινωνία, με σκοπό να τους οδηγεί σε σημαντική αυτό-βελτίωση και προσωπική υπεροχή.

 ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ

  • ΑΓΓΛΙΚΑ
  • ΓΑΛΛΙΚΑ
  • ΙΣΠΑΝΙΚΑ
  • ΙΤΑΛΙΚΑ
  • ΡΩΣΙΚΑ

Έναρξη εγγραφών από 28 Αυγούστου 10-12 το πρωί και 6-8 το απόγευμα

Έναρξη μαθημάτων: 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Υπεύθυνη: ΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣΗ

ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΟ

Ασκληπιού 10, Πρέβεζα, 48100

Τηλ. 6932 924 808

Email: poluglwsso@gmail.com

Website: poliglosso.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ