Για το μεγάλο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο Λούρου ανάμεσα στον γηπεδούχο Θρίαμβο Λούρου και τον ΠΑΣ Πρέβεζα μίλησαν οι προπονητές των δυο ομάδων στην Αλεξάνδρα Ζιώγα και το Gosports.gr.

Οι δυο ομάδες έχουν διαφορά 5 βαθμών και το ματς είναι μεγάλης σημασίας αφού η νίκη του Λούρου αλλάζει τα δεδομένα του πρωταθλήματος, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζουν και πως με την ισοπαλία έχουν πάλι προβάδισμα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Θ. Βασιλειάδης: «Είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου»

Ο προπονητής του Θρίαμβου Λούρου κ. Θωμάς Βασιλειάδης με τη σειρά του δήλωσε: « Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι είναι φοβεροί χαρακτήρες και πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είμαστε η καλύτερη ομάδα και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Εμείς κοιτάμε ένα -ένα παιχνίδι ξεχωριστά , σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο όπως και την Πρέβεζα αλλά δε φοβόμαστε κανέναν. Έχουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού και μπαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε και όχι κάνοντας αρνητικές σκέψεις. Είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε και ελπίζω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, μια γιορτή του ποδοσφαίρου.»

Β. Ξανθόπουλος: « Είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Παίζουν οι δυο ομάδες με την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση»

Ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα κ. Βασίλης Ξανθόπουλος δήλωσε αναλυτικά στο Gosports.gr: « Είναι ένα σημαντικό ματς. Βέβαια δεν κρίνεται το πρωτάθλημα από την αγωνιστική αυτή, υπάρχουν και άλλα παιχνίδια. Είναι μια ομάδα που μας ακολουθεί κατά πόδας από κάποιο σημείο του πρωταθλήματος και μετά. Αντιμετωπίζουμε μια σοβαρή ομάδα, με ένα έμπειρο προπονητή όπως είναι ο κ. Βασιλειάδης. Είμαστε και οι δυο σε καλή κατάσταση. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι λειτουργούμε πολύ καλά σε όλους τους τομείς, έχουμε διοικητική ηρεμία που είναι σημαντικό για μια ομάδα. Eίμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας, το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και πιστεύω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι με αρκετό κόσμο. Είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και πάρα πολύ συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι αυτό και ξέρουμε τη σημασία του. Οπωσδήποτε τα πολλά τέρματα που πετυχαίνει ο αντίπαλος είναι ένα πρόβλημα για εμάς αλλά και εμείς έχουμε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Είναι ένα παιχνίδι που παίζουν δυο πολύ καλές ομάδες με την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα. Και επιθετικά δεν είμαστε άσχημοι, κάνουμε πολλές ευκαιρίες .Γεγονός είναι ότι πολλά ματς τα έχουμε πάρει οριακά και αυτό δείχνει και ψυχικά αποθέματα να γυρνάμε ένα ματς από 0-1 σε 2-1. Θα έχουμε και τον κόσμο της Πρέβεζας κοντά μας και τους Ιππόκαμπους που μας δίνουν μεγάλη ώθηση στο παιχνίδι αυτό.»