Ανανεωμένο και με άκρως νεανικό ύφος επέστρεψε το Εργαστήριο Μπουγάτσας «Donald» στη Λεωφόρο Ειρήνης 29 στην Πρέβεζα, για να γίνει και πάλι το απόλυτο στέκι σας 24 ΩΡΕΣ το 24ωρο.

Το κατάστημα μεταμορφώθηκε και σας υποδέχεται  με ανεβασμένη διάθεση και με την πετυχημένη ‘’συνταγή’’ της οικογένειας Δέσκα, πάντα με την υπογραφή αλλά και την ποιότητα που διακρίνουν τα προϊόντα του Donald.

Δοκιμάστε τις ξεχωριστές  γεύσεις σε σφολιατοειδή, πίτες, το πασίγνωστο πεϊνερλί, φολιές, μπακέτες, donuts, βουτήματα, κέικ συνδυασμένα με τον καφέ ή το χυμό σας και τα πιο εκλεκτά γλυκίσματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ό,τι τραβάει η όρεξη σας, τώρα το Εργαστήριο Μπουγάτσας «Donald» σας το ετοιμάζει με συνταγή τη φροντίδα και την εμμονή στην ποιότητα. Η οικογένεια Δέσκα, πάντα συνεπής απέναντι στον πελάτη, φροντίζει να μας εκπλήσσει καθημερινά, «ταξιδεύοντας» μας στο χώρο της απόλαυσης. 24 ΩΡΕΣ το 24ωρο δίπλα σας και όταν δεν μπορείτε να φθάσετε εσείς κοντά του, έρχεται εκείνο με 24ωρη παράδοση στο χώρο σας.

Απλώς επικοινωνήστε με το παρακάτω τηλέφωνο τηλ.: 2682028504-5 ή παραγγείλτε όλες τις νοστιμιές του Donald μέσα από την ιστοσελίδα ΕΔΩ

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank