Βολές Μουλά κατά Νικόπολης

Η Νικόπολη Πρέβεζας μοιάζει να παίρνει το δρόμο για τα τοπικά πρωταθλήματα, με τη σεζόν να εξελίσσεται άσχημα και την ομάδα να βρίσκεται στην τελευταία θέση του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με μόλις δύο νίκες συνολικά και αντιμετωπίζοντας σοβαρές κατηγορίες, σαν αυτή του Χρήστου Μουλά, που μίλησε για την ξαφνική λύση της συνεργασίας, την απώλεια στέγασης και τη δεινή του οικονομική θέση εξαιτίας όσων έχουν συμβεί φέτος.

Αναλυτικά, η δήλωσή του:

«Για τη διασφάλιση της αξιοπρέπειας μου αλλά και για να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά άλλων αθλητών στο μέλλον,κρίνω σκόπιμο να παραθέσω κάποιες αλήθειες.

Αγωνιζόμουν μέχρι πρότινος στο σωματείο της Σ.Κ. Νικόπολης Πρέβεζας εκπληρώνοντας παράλληλα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις έως ότου με ένα ξαφνικό τηλεφώνημα μου γνωστοποιήθηκε ότι με το έτσι θέλω η συνεργασία μας σταματάει με μοναδική αιτιολόγηση την εξοικονόμηση χρημάτων από πλευράς της ομάδας.

Έτσι λοιπόν φτάνω τώρα στο σημείο να αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα:

– Μου στερούν το δικαίωμα να καταπιάνομαι με το άθλημα που τόσο αγαπώ βοηθώντας παράλληλα την ομάδα μου όπως έπραξα μέχρι τώρα με όλη μου τη ψυχή.

– Εκπληρώνω την θητεία μου στην Κέρκυρα όπου ήρθα για να είμαι κοντά στην ομάδα μου και τώρα αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα καθώς στις εξόδους μου δεν μπορώ να κοιμηθώ στην Πρέβεζα όπως είχε συμφωνηθεί διότι μου αφαίρεσαν το δικαίωμα στη στέγαση. Έτσι λοιπόν αναγκάζομαι να επιστρέφω στην Αθήνα έχοντας μεγάλα έξοδα μετακίνησης

– Με την αθέτηση της οικονομικής συμφωνίας από πλευράς της ομάδας περί οδοιπορικών και λοιπών εξόδων διαβίωσης βρίσκομαι εν κατακλείδι, μακριά από το σπίτι και την οικογένειά μου,σε δυσμενή οικονομική θέση και κυρίως με κλεμμένο το δικαίωμα στο μπάσκετ που τόσο αγαπώ.

Είναι ντροπή θεωρώ παράγοντες να παίζουν παιχνίδια με των ιδρώτα των αθλητών και να μας αντιμετωπίζουν σαν άψυχα όντα επεμβαίνοντας στις ζωές μας με τέτοιο τρόπο. Παρ’ όλα αυτά ελπίζω κάποιοι από τους κυρίους που το καλοκαίρι δώσαμε τα χέρια να τιμήσουν τον λόγο τους έστω και την ύστατη στιγμή».

ΠΗΓΗ: basketa.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.